Пишні чебуреки з м’ясом: в фарш треба додати один секретний інгредієнт, щоб чебуреки були соковитими

Пишні чебуреки з м'ясом — мрія кожної господині. Редакція "Сенсація" віднайшла для вас легкий та швидкий рецепт для приготування цієї страви вдома.

Пишні чебуреки з м’ясом: чи реально їх самостійно приготувати вдома? Мабуть ви не раз хотіли спробувати. А ось популярна кулінарна блогерка Ліза Глінська не тільки побалувала своїх близьких смачною стравою, а й поділилася рецептом.

Простий рецепт чебуреків: інгредієнти

Для того, щоб приготувати цю цікаву страву, родом із нашого українського сонячного Криму, слід взяти прості інгредієнти:

  • 500 грамів або 2 склянки борошна (не слід додавати новомодне рисове або кукурудзяне)
  • 10 грамів солі або 1 чайна ложка
  • 250 мілілітрів міцного окропу або 1 його стакан
  • 50 мілілітрів соняшникової олії.
Тісто на чебуреки з м’ясом

Зверніть увагу, що тісто на чебуреки готується за спеціальною технологією: спершу в окропі розчиняється сіль, додається олія, а далі цей розчин вмішується у борошні. Далі відволічіться на годину, залишивши всі ваші інгредієнти у мисці та приступайте до фаршу.

Як готувати фарш на чебуреки?

Традиційний кримсько-татарський фарш на чебуреки робиться, звісно з баранини. Проте, Ліза Глінська рекомендує взяти 300 грамів яловичини, змішати її з двома-трьома цибулинами. Останню попередньо слід натерти. Додати у все це 80 грамів води для соковитості.

Фарш на чебуреки з м’ясом

Фарш на чебуреки слід розраховувати, виходячи з таких даних: 60-70 грамів на 1 штуку.

Не забули про тісто на чебуреки? Година пройшла і вже слід з миски перекладати його у пакет, та відправляти до холодильника на 2-3 години. Саме так ви отримаєте структуру з пухирцями та нерівностями. Після того, як пройшов потрібний відрізок часу, зробіть з тіста кола, діаметром 16 сантиметрів.

Пишні чебуреки з м’ясом

Далі смажте ваші чебуреки з м’ясом у добре розпеченій олії, не забувайте викладати їх після смаження на суху серветку та посолити їх. Можна подавати на стіл разом з бринзою або свіжою городиною: огірками, помідорами, редискою.

Рецепт чебуреків

Смачного вам, і нехай виходять у господинь лише пишні чебуреки з м’ясом!

spot_img

Схожі статті

Для чого в каструлю потрібно класти гранчак, коли вариться м’ясо: так не дарма робили ваші і наші бабусі

Сьогодні ми детально розповімо вам про лайфхак із гранчаком в киплячій воді. Завдяки цій пораді ваш бульйон буде наваристим і смачним, а м'ясо дуже ніжним і соковитим.

Професійні кухарі розкрили секрет найкращих поєднань: інгредієнти, які вдосконалять ваші страви

Сьогодні ми поділимось секретними інгредієнтами, які зможуть зробити будь-яку страву смачнішою та насиченішою. Спробуйте використати ці поради в домашніх умовах - результат вас неодмінно вразить!

Дружина Остапчука Полтавська розсекретила, чим годує зіркового чоловіка: вміє все – від супів до десертів

Молода дружина Остапчука, блогерка Катерина Полтавська активно веде особисті соцмережі. Дівчина ділиться не лише розкішним життям з шоуменом, а й демонструє власні кулінарні здібності.

Цей інгредієнт покращить будь-яку страву: для чого господині додають лимонну кислоту в рецепти

Лимонна кислота - інгредієнтів, який зазвичай прихований в тіні великих смакових компонентів, але відіграє важливу роль у багатьох стравах. Чому ж лимонну кислоту додають до страв?

Для чого заморожують кефір: неочікувана відповідь, яка здивує наповал. Йде не тільки в тісто на оладки

Кефір - це корисний і смачний кисломолочний напій, який багато хто полюбляє споживати на сніданок або в якості перекусу. Але що станеться, якщо ви вирішите заморозити його?