Рецепт торта “Тірамісу” без випічки за 10 хвилин

Торт за цим рецептом виходить надзвичайно смачним і приготувати його можна всього за 10 хвилин. Соковиті фрукти в начинці, ніжний крем і кавове печиво не залишать нікого байдужим. Радимо зберегти цей рецепт, адже гості обов'язкового його попросять.

Рецепт торта “Тірамісу 

Для приготування візьміть інгредієнти:  

  • 500 грамів жирної сметани 
  • 150 міліграм води 
  • 300 грамів згущеного молока 
  • 250 грамів печива савоярді 
  • 1 чашка кави американо 
  • 25 грамів желатину 
  • 200 грамів ягід або фруктів 
Торт Тірамісу
Торт Тірамісу

Для початку приготуйте крем. Для цього перекладіть в ємність сметану і згущене молоко. За допомогою блендера збийте суміш до густого крему. В окремій ємності залийте желатин водою, щоб він набряк. Тим часом приготуйте каву. Замочіть у каві печиво.  

Готовий желатин розігрійте до температури 60 градусів. Додайте до отриманого крему і перемішайте.  

Візьміть форму і викладіть печиво, яке ви заздалегідь замочили в каві. Вилийте половину кремової маси. Далі розкладіть ягоди або фрукти. Ви можете обирати їх за власним смаком. У нашому випадку — персики. Вони досить соковиті і смачні. Поверх фруктів або ягід викладіть печиво, заздалегідь замочене в каві. Потім додайте крем, що залишився і знову викладіть фрукти. Розрівняйте все по поверхні, щоб торт виглядав охайно.  

Готовий торт відправте в холодильник на дві години. По закінченню цього часу дістаньте його і прикрасьте тертим шоколадом. Готово! Можете подавати до столу. Такий торт обов’язково сподобається вашим рідним, малечі і гостям.  

Приємного чаювання!  

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.