Простий рецепт салату з крабових паличок — мої гості від нього в захваті

Рецепт цього салату дуже легкий і смачний. До того ж, він виходить яскравим і готується з доступних інгредієнтів. Рідним і гостям точно сподобається. Спробуємо?

Рецепт салату з крабових паличок

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 200 грамів кальмара
  • 200 грамів крабових паличок
  • 2 відварені морквини ( або також 200 грамів)
  • 3 яйця
  • 1 банка кукурудзи
  • 1 свіжий огірок

Для приготування домашнього майонезу візьміть інгредієнти:

  • 150 міліграм соняшникової олії
  • 1 яйце
  • 1 столова ложка соку лимона
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/2 чайної ложки цукру
Крабовий салат рецепт
Крабовий салат рецепт

У першу чергу займемось підготовкою кальмарів для салату. Для цього очистіть їх від плівки ( плівку ще називають хордою — прозорий хребет кальмара). Щоб це було легко зробити, перекладіть кальмари в каструлю і залийте гарячою водою. Тримайте їх там 1 хвилину і досить просто приберіть хорду. Потім налийте у каструлю воду і доведіть до кипіння. Опустіть туди підготовлені кальмари і проваріть 3 хвилин. Після цього часу дістаньте їх і відразу залийте холодною водою. Таким чином ми зупинимо термічну обробку, кальмар не перевариться і збереже свій ніжний смак.

Наріжте кальмари соломкою. Всі інгредієнти до салату намагайтесь брати в рівних пропорціях. Кальмара вийде близько 200 грамів, як і крабових паличок і картоплі з кукурудзою і яйцями. Свіжий огірок також слід нарізати соломкою, а крабові палички — кубиками, як і відварені яйця.

Приступаємо до збірки салату. Для цього візьміть глибоку ємність і перекладіть туди подрібнені моркву, крабові палички, яйця, огірок, кальмари, кукурудзу. Заправте майонезом. Його ми також будемо готувати в домашніх умовах. Для цього візьміть високу ємність і додайте туди 150 міліграм соняшникової олії і 1 яйце (так щоб жовток був цілим). Збивайте масу за допомогою блендера до тих пір, поки вона не загустіє. На це вистачить 30 секунд. До отриманої суміші додайте сіль, цукор, 1 столову ложку лимонного соку і 1 чайну ложку гірчиці. Ретельно перемішайте і відправте до салату. Посоліть і поперчіть за смаком. Готово!

Смачного!

Схожі статті

3 до 1: як приготувати ідеальне тісто та фарш на пельмені. Рецепт без вагів, дуже легко запам’ятовується

Цей рецепт називається "3 до 1" і зараз ви зрозумієте, чому. Вам знадобиться будь-яка чашка чи склянка. Розмір не має значення. Також дізнаєтесь, як приготувати ідеальний фарш.

Скумбрія виходить смачнішою за лосося та сьомгу! Весь секрет у незвичайному маринаді – такої риби ви не їли

У цьому рецепті немає нічого зайвого. Смак риби виходить ідеальним та збалансованим. Вся справа в секретному маринаді, до складу якого входять звичайні прянощі.

Що робити, якщо зварили забагато рису? На вечерю буде апетитна запіканка з фаршем: просто обожнюю цей рецепт

Апетитна страва з залишків заздалегідь приготованого рису. Це дуже просто та не займе багато часу, а домашні будуть вдячні за сімейну вечерю.

Смачнюща паста з авокадо: 3 варіанти. Корисно, швидко і секрет, як вибрати стиглий авокадо в магазині

Відкрийте для себе секрети приготування 3 видів ніжної намазки на хліб. Смачна та поживна паста з авокадо стане чудовим перекусом, коли часу на приготування повноцінної страви обмаль.

Звичайні буряки та огірки, але дуже смачно: цей салат прописався на нашому столі — готую по 2 рази на день

Зверніть свою увагу на простий рецепт до будь-якого столу, який складається зі звичайних буряків та солоних огірків. Він виходить дуже багатогранним та незвичайним.

Як приготувати грибні котлети: ароматна страва з печериць – ідеально підходять і до макаронів, і до гречки

Зазвичай, ми готуємо м'ясні котлети, які виходять не тільки дуже смачними, але й ситними. Зазвичай, овочеві котлети виходять дуже легкими, але грибні – це справжня фантастика.