Секрет пишних сирників, які не опадають: як приготувати повітряні сирники – рецепт з покроковими фото

Ніжні та пишні сирники – рецепт, який ніколи не втратить своєї популярності в меню страв на сніданок. Дізнайтеся, як приготувати сирники, які залишаться пухкими і після смажіння.

Потіште рідних смачним сніданком та готуйтеся роздавати подругам поради щодо того, як зробити сирники пишними і повітряними. Саме ця страва – найпопулярніше, що господині готують з домашнього сиру.

Інгредієнти для сирників

Щоб приготувати сирники, підготуйте такі продукти:

  • 400 грамів сиру жирністю 5%;
  • одне куряче яйце;
  • столова ложка борошна;
  • дві столові ложки цукру;
  • 10 грамів ванільного цукру;
  • дрібка солі.

Покроковий рецепт сирників

За допомогою блендера перебийте сир з яйцями до однорідності. В цю сирну масу додайте дрібку солі та столову ложку борошна, але можна знадобитися й більше, це залежить від вологості сиру і ваги яйця.

Як приготувати сирники
Як приготувати сирники

Якщо тісто добре тримає форму, вистачить однієї ложки. Якщо воно виходить рідким і не ліпиться, всипте ще трохи борошна. Останнім додайте два види цукру і добре перемішайте.

Рецепт сирників, які не опадають
Рецепт сирників, які не опадають

Змочіть водою руки, скачайте з тіста 10 кульок, припиліть робочу поверхню борошном і сформуйте сирники.

Як зробити сирники з домашнього сиру
Як зробити сирники з домашнього сиру

Сковорідку поставте на помірний вогонь, розігрійте суміш рослинного та вершкового масла і обсмажуйте сирники по 3-4 хвилини з обох боків до рум’яної скоринки.

Секрети приготування сирників
Секрети приготування сирників

Можна накрити кришкою, щоб вони добре пропеклися зсередини, після чого викладіть їх на паперову серветку, яка вбере в себе зайвий жир.

Секрет пишних сирників, які не опадають
Секрет пишних сирників, які не опадають

Тепер ви знаєте, як приготувати сирники пишні й повітряні наче хмаринка з мінімумом борошна. Подавайте їх з улюбленим варенням, сгущеним молоком, смедом або сметаною. Смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.