Торт без духовки – крем як морозиво: як приготувати неймовірний літній десерт без випічки для всієї сім’ї?

Торт — це завжди прекрасна ідея, до якої нагоди ви би його не приготували. Особливу насолоду вам принесе десерт, заради якого можна не вмикати духовку.

Усі звикли до того, що святковий торт треба обов’язково випікати у духовці, чекати, коли охолонуть коржі, і лише потім прикрашати його. Але як бути, якщо залишилося мало часу на підготовку святкового чаювання, і гості вже починають збиратися, а ще немає головного десерту? У цьому випадку чудовим виходом буде приготувати торт, якому зовсім не потрібна випічка.

Думаєте, таких тортів немає? Печиво, пряники, крекери, зефір можуть стати чудовою основою найсмачнішого торта. Варто лише з’єднати їх у єдине ціле, використавши будь-яке варення, додавши фрукти та шоколад, щоб вийшов оригінальний та смачний тортик. Або, наприклад, сирний торт із фруктами та желатином. Цей дивовижний кулінарний шедевр також не потрібно випікати.

Різнокольорові зефіринки можуть не лише стати чудовим супроводом вечірнього чаю. З них легко створити основу для більш складного десерту – справжнісінького торта. Різноманітні рецепти тортів із зефіру, створених на домашній кухні, допоможуть обрати цікавий варіант для новорічного столу чи дитячого свята. Для створення легкого та смачного частування не потрібно включати духовку і довго возитися з тістом. У виготовленні зефірного торта можуть взяти участь навіть діти, які із задоволенням допоможуть дорослим укладати шарами нарізаний на пластинки зефір, різноманітні фрукти і шматочки печива, а потім і прикрасити тортик, що вийшов.

Інгредієнти

  • Зефір — 300 грамів
  • Вершки — 150 мілілітрів
  • Полуниця — 150 грамів
  • Ківі — 150 грамів
  • Цукор — 100 грамів
  • Волоські горіхи — 50 грамів

Як приготувати смачний торт без випічки

Вершки перемішати з цукровим піском, збити. Готовий магазинний зефір нарізати плоскими шматочками, залишити верхівки для прикраси.

Рецепт приготування смачного торта

Викласти на блюдо зефір. Полити кремом із вершків. Викласти полуницю, нарізану часточками, посипати горіхами.

Як приготувати смачний торт без випічки

Далі – зефір, нарізаний кружальцями ківі. Прикрасити верхівками зефіру. Кожен шар промазувати вершками. Поставити у холодильник на три години.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.