Домашній торт “Наполеон” без тіста. Рецепт легендарного десерту по-новому: дітей за вуха не відтягнеш

Безумовно, класичний рецепт культового торта "Наполеон" неможливо переплюнути, але є не менш дієві способи приготовити цей десерт швидше та простіше.

До будь-якої сімейної урочистості (ювілею, весілля, дню народження дитини), як правило, привітна господиня пече торт. Домашні торти – це те, що із задоволенням з’їдається всіма, хто збирається на святковий обід. Як правило, солодке завершення свята створюється за давно перевіреними домашніми рецептами, з певного набору продуктів, щоб не трапилося жодних несподіваних сюрпризів у невідповідний момент. Звісно, ​​можна й поекспериментувати. Але все ж таки, для впевненості в результаті, краще вибрати класичний рецепт торта. Наполеон — прекрасний вибір.

Нечисленна кількість тонюсеньких коржів і смачний крем, що чергується з ними, – ось і вийшов знаменитий торт “Наполеон”. Для приготування всіма улюбленого десерту існує безліч рецептів, кількість яких, мабуть, не поступиться кількістю шарів у ньому.

Який спосіб виготовлення смачних коржів для основи? Який крем приготувати? А може, просто промазати всі шари варенням або згущеним молоком (для швидкості)? Вирішуватиме ці питання кожна господиня для себе сама. Але, хоч би який варіант був обраний, торт Наполеон ніколи ні з яким іншим тортом не сплутаєш! І ті невеликі нюанси в приготуванні, що використовуються, лише прикрасять ваш фірмовий рецепт і неодмінно порадують усіх ласунів.

Інгредієнти

  • тісто листкове – 2 шт.
  • вершкове масло – 150 г
  • яйця – 2 шт.
  • молоко – 2 склянки
  • цукор – 2 склянки
  • борошно – 3 ст.

Як приготувати смачний торт без замісу тіста

Розморозити тісто, розкотити, зробити проколи вилкою. Випікати чотири коржі, дотримуючись температури 180 градусів. Обрізати нерівні краї, зробити крихту для посипання.

Торт Наполеон
Торт Наполеон

Зробити крем: збити яйця, цукор, борошно. Довести до кипіння молоко, ввести суміш, помішуючи. Заважати, поки не загусне крем.

Покласти в крем вершкове масло, дати йому розтанути. Остудити крем. Намазати коржі, посипати крихтою, відправити торт Наполеон на ніч в холодильник.

Новорічний десерт – торт Наполеон без випічки за 15 хвилин
Найкращий десерт – торт Наполеон за 15 хвилин

Подавати охолодженим у розрізаному вигляді. Торт можна прикрасити фруктами, шоколадом та іншими смаколиками.

Схожі статті

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.