Смачні сирки з кисломолочного сиру в полуничній та шоколадній глазурі: спеціальні формочки не потрібні

Простий рецепт глазурованих сирків, який ви можете приготувати вдома. Цей смаколик стане улюбленими ласощами дітей та інших членів родини.

Інгредієнти

Для основи:

  • 800 грамів кисломолочного сиру
  • 120 грамів цукрової пудри
  • 80 грамів вершкового масла
  • ваніль

Для полуничної начинки:

  • 400 грамів полуниці
  • 60 грамів цукру
  • 4 грам агару

Для шоколадної глазурі:

  • 300 грамів шоколаду
  • 40 грамів олії

Рецепт приготування

До кисломолочного сиру додаємо вершкове масло, цукрову пудру та ваніль. Перебиваємо все блендером до однорідної маси. Якщо Вам трапився сухуватий сир, можна додати трішки молока чи вершків. Перекладаємо сирну масу в кондитерський мішок. Старайтеся викладати масу щільно, щоб мінімізувати кількість повітря. Відрізаємо кінчик кондитерського мішка, щоб вийшов отвір того діаметру, якого Ви хочете, щоб вийшли сирки.

Застилаємо дощечку пергаментом, або силіконовим килимком, для того, щоб сирки не примерзли до поверхні. Обережно відсаджуємо масу, вкінці обрізаємо ножем, щоб сирки були рівні. За представленою кількістю інгредієнтів вийшло 16 сирків, проте, все залежить від розміру сирків. Готові сирки відправляємо до морозилки на декілька годин, щоб вони гарно замерзли.

Простий рецепт приготування глазурованих сирків
Простий рецепт приготування глазурованих сирків

Готуємо начинку. Можна брати ягоди, як свіжі, так і заморожені. Полуницю можна замінити будь-яку іншу ягоду, або фрукти. Кількість цукру також регулюйте за бажанням. Полуницю та цукор перебиваємо блендером. Ставимо на вогонь, додаємо агар. На середньому вогні доводимо начинку до кипіння, після проварюємо ще 2-3 хвилини, постійно помішуючи.

Простий рецепт приготування глазурованих сирків
Простий рецепт приготування глазурованих сирків

Готуємо глазур. Шоколад топимо в мікрохвильовці, або на водяній бані. Какао-масло можна замінити на кокосові олію. Додаємо розтоплене какао-масло до шоколаду та гарно перемішуємо. Наливаємо начинку та глазур в високі стакани.

Простий рецепт приготування глазурованих сирків
Простий рецепт приготування глазурованих сирків

Дістаємо сирки з морозилки. Насаджуємо по одному на ніж та занурюємо спочатку в начинку, потім в глазур. Повторюємо з усіма сирками. Прибираємо їх до холодильника на декілька годин. Якщо, така кількість Вам не потрібна, сирки можна зберігати в морозилці. Смачного.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.