Як приготувати пиріг з лаваша і яблук, який виходить смачнішим за штрудель: простий та швидкий рецепт

Приготування смаколиків вдома займає вельми багато часу, але є рецепт прекрасного пирога, який готується дуже швидко, не вимагає замісу тіста і потішить всю родину.

Існує безліч рецептів приготування різноманітних пирогів та рулетів з лаваша, але не всі вони обіцяють ідеальний смак, а головне повноцінну заміну магазинним або кондитерським смаколикам. Ми пропонуємо рецепт, який точно задовільнити усі ваші потреби, а головне зможе потвшмти вас та вашу сім’ю.

Інгредієнти

  • Яблука середнього розміру — 6 штук
  • Цукор — 200 грамів
  • Сметана — 200 мілілітрів
  • Лаваш — 1 упаковка
  • Лимон — 1 штука
  • Курячі яйця — 5 штук
  • Вершкове масло — 50 грамів

Рецепт приготування яблучного пирога

Для початку необхідно почистити наші яблука, порізати їх на дрібні дольки.

Рецепт пирога з лаваша та яблук

Потім на розігріту пательню додати вершкове масло та почекати повного його розтанення. Після цього додаємо цукор, карамелізуємо його і вносимо подрібнені яблука. Готуємо до золотистості.

Як приготувати пиріг з лаваша

Тим часом у миску розбиваємо курячі яйця, додаємо сметану, вносимо 50 грамів цукру, ванільного цукру та попередньо вичавлений сік лимону. Ретельно усе збиваємо.

Пиріг з яблуками за 30 хвилин

На підготовлену форму для випікання викладаємо лист лаваша, зверху розподіляємо підсмажені яблука, потім накриваємо їх знову листом лаваша та заливаємо сметаною масою.

Пиріг з лаваша та яблук

Так повторюємо 2-3 рази. Зверху накриваємо розірваним лавашом для красивого вигляду вашої страви. Випікаємо пиріг при 180 градусах 40-45 хвилин.

За бажанням пиріг можна прикрасити, наприклад, збитими вершками, або ж викласти на його поверхню горіхи, фрукти та інші прикраси. Не будуть зайвими і родзинки всередині вашого пирога. Але все залежить лише від вашої фантазії, для якої безперечно буде простір під час приготування даної страви.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.