Ідеальна скоринка та насичений смак котлет: два нестандартні інгредієнти, які додають у фарш досвідчені кухарі

Для того, щоб приготувати смачні котлети, які тішитимуть усю родину, недостатньо знати просто традиційний рецепт. На щастя, у мережі багато порад від досвідчених кухарів.

Інколи, для того щоб приготувати смачні котлети, достатньо знати декілька простих інгредієнтів, які суттєво змінюють смак готової страви. Однак, господиням ці секрети недоступні, адже далеко не кожен шеф хоче ділитися таємницями своєї кухні з аудиторією. Як зробити страву не тільки пишною, легкою та апетитною, але й тонкою?

У нашому рецепті ви дізнаєтеся, що можна додати до фаршу, щоб зробити котлети смачними, ситними, ароматними та з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти

  • Фарш — 0, 5 кілограмів
  • Молоко — 100 мілілітрів
  • Хліб — 200 грамів
  • Сіль — за смаком
  • Перець мелений — за смаком
  • Цибуля — 3 штуки
  • Кориця — за смаком
  • Цукор — 1 чайна ложка
  • Панірувальні сухарі – 3-4 столових ложки
  • Яйце куряче — 1 штука

Як зробити котлети смачними

Для того, щоб зробити котлети смачними, необхідно приготувати фарш, внести в нього сіль, перець та спеції.

Секрет соковитих котлет

Тим часом хліб відмочити у молоці і додати його до м’ясної маси. Цибулю подрібнити і також додати до фаршу. Вбийте куряче яйце, а також внесіть цукор та корицю, які є секретними інгредієнтами для покращення смаку вашої страви.

Секрет смачних котлет

Уся справа в тому, що цукор додасть котлетам пікантності, але неймовірно важливо не перегнути палицю, тому цукру додаємо лише чайну ложку, і не більше. Теж саме стосується кориці. Вона надасть дуже тонкий аромат, але варто бути обережними.

Секрет ситних котлет

З фаршу сформуйте котлети та обваляйте їх у панірувальних сухарях. Сковорідку розігрійте та обсмажте котлети з усіх сторін на середньому вогні.

Варто відмітити, що зайвою не буде також зелень, яка також вплине на аромат та смакові якості.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.