Чебуреки “Соковиті”. Найвдаліший рецепт приготування тонкого, хрумкого та м’якого тіста для чебуреків

Щоб приготувати смачні чебуреки достатньо лише знати, як правильно приготувати тісто, а також що зробити з начинкою. Дізнайтеся всі деталі у нашій статті.

Для того, щоб зробити смачні чебуреки достатньо лише небагато часу та велике бажання потішити свою сім’ю. Даний рецепт абсолютно не складний та легко адаптується під ваші смаки. І тим не менш, з ним варто ознайомитися, щоб знати, як правильно зробити чебуреки, які будуть неймовірно ніжними, соковитими, хрусткими та смачними.

Інгредієнти

  • Фарш — 0, 5 кілограмів
  • Цибуля — 4-5 штук
  • Сіль — за смаком
  • Перець мелений — за смаком
  • Часник — декілька зубчиків
  • Борошно — 500 грамів
  • Вода гаряча — 350 мілілітрів
  • Куряче яйце — 1 штука

Як приготувати тісто на чебуреки

Для початку необхідно зробити фарш, а з якого м’яса ви обираєте самостійно. Пропустіть м’ясо через м’ясорубку, додайте декілька цибулин, а також часник. Усе перемішайте, посоліть та поперчіть.

Тісто на чебуреки з м’ясом

Після цього цибулю необхідно подрібнити і також додати до фаршу. Пам’ятайте, що основа вашої смачної начинки — це велика кількість цибулі, яка насправді дуже важлива у рецепті. До фаршу краше додати води для соковитості.

Фарш на чебуреки з м’ясом

Тим часом, для того щоб зробити смачне тісто просіюємо борошно на стіл, робимо заглиблення, розбиваємо в нього куряче яйце, а потім наливаємо кип’яток.

Пишні чебуреки з м’ясом

Тісто замішуємо, попередньо обробив руки соняшниковою олією. Добре замішайте тісто та залиште його відпочивати хвилин на 30. Після цього можна з ним працювати.

Сформуйте з тіста круги, викладіть у них начинку та ліпіть чебуреки. Після цього, розігріваємо сковорідку, і починаємо обжарювати наші вироби на середньому вогні з обох сторін до появи золотистої скоринки. Смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.