Як врятувати тонкі млинці, якщо вони рвуться при перевертанні на сковорідці: секрет досвідчених господинь

Інколи приготування тонких млинців для господині може стати справжньою проблемою, адже тісто може рватися і не піддаватися. Як врятувати ситуацію, дізнайтеся в нашій статті.

Млинці — універсальна страва, яка може використовуватися, як для десертів, так і для закусок та першої страви. Цікаво, що згодом кухарі навіть винайшли рецепт торту з млинців, який свого часу став справжнім трендом на весіллях.

І до речі, для цього рецепту якраз необхідні дуже тонкі млинці. Для господині це може стати справжньою проблемою, адже вироби починають рватися під час перевертання, або взагалі у той момент, коли ви намагаєтеся викласти їх на блюдо. Що необхідно зробити та як врятувати ситуацію, у котрій ви не можете впоратися з тістом на млинці?

Інгредієнти

  • Молоко коров’яче — 150 мілілітрів
  • Яйця курячі — 1 штука
  • Борошно — 100 грамів
  • Цукор — 1 столова ложка
  • Сіль — щіпка
  • Кориця — щіпка

Як приготувати тонкі млинці

Для того, щоб приготувати млинці, влийте у миску молоко, вбийте в нього куряче яйце, додайте цукру і ретельно усе перемішайте до однорідної маси. Після цього, вносимо сіль, трошки кориці або ванільного цукру і вносимо просіяне борошно.

Як врятувати тонкі млинці, якщо вони рвуться при перевертанні на сковорідці

Усе перемішуємо до розчинення комочків. Запалюємо сковорідку, і на її розігріту поверхню наливаємо млинець, обсмажуємо його з двох сторін та викладаємо на тарілку.

Як врятувати тонкі млинці, якщо вони рвуться при перевертанні на сковорідці

Для того, щоб млинці не рвалися для початку необхідно запам’ятати, що бажано вносити хочаб одну столову ложку соняшникової олії до тіста. Таким чином воно буде легко відставати від пательні, навіть якщо у вас вона погана.

Як врятувати тонкі млинці, якщо вони рвуться при перевертанні на сковорідці

По-друге, варто купити спеціальну пательню для млинців, адже вона дозволить вам приготувати навіть найтонші вироби з тіста.

Якщо ж ви не бажаєте закупляти окремо сковорідку для млинців, адже вона насправді займає багато місця і далеко не всім потрібна так часто, просто обробіть свою сковороду сіллю — це старий лайфхак, яким користуються всі бабусі.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.