Що додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими: лише один інгредієнт зробить рецепт набагато смачнішим

Вельми часто господині зіштовхуються з такою проблемою, коли котлети виходять дуже сухими, важкими і навіть втрачають свої смакові властивості. Як це виправити?

Рецепт приготування котлет насправді дуже простий, але деякі домогосподині постійно зіштовхуються з проблемою, коли страва виходить сухою, важкою, і інколи навіть тяжка для організму.

Як можна виправити цю ситуацію та зробити котлети не просто смачними, але і такими, які хочеться їсти і ще, і ще?

Насправді проблема вирішується дуже просто, але далеко не всі господині звертають увагу на маленькі деталі, які можуть зіграти велику роль.

Інгредієнти

  • Фарш — 0, 5 кілограмів
  • Цибуля — 5-6 штук
  • Сіль — за смаком
  • Перець мелений — за смаком
  • Молоко — 100 мілілітрів
  • Хліб — 200 грамів
  • Борошно пшеничне — 2 столових ложки

Як приготувати соковиті котлети

Головна відповідь на ваше запитання — це велика кількість цибулі. До котлетки її необхідно додавати якомога більша, і вона не просто зробить їхній смак приємнішим, але і надасть соковитості, а фарш зробить більш рихлим. Також не варто нехтувати хлібом.

Так, хліб замочуємо у молоці, а тим часом робимо фарш, у який додаємо і частину цибулі. Іншу частину цибулі чистимо та подрібнюємо. Вмішуємо до м’ясної маси, сіль, перець мелений та цибульку.

Що додати в фарш, щоб котлети були соковитими
Що додати в фарш, щоб котлети були соковитими

Віджимаємо хліб від молока і вносимо у фарш. Ретельно перемішуємо та починаємо формувати котлети. Обвалюємо їх у пшеничному борошні та починаємо обжарювати на попередньо розігрітій пательні. Обсмажуємо котлети на середньому вогні до золотавості.

Фарш на м'ясні котлети з кабачками
Що додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими

Якщо ви помічаєте, що ваш фарш виходить не надто соковитим, ви завжди можете додати теплої води, як при приготуванні тих самих чебуреків.

Кабачкові котлети з фаршем
Що додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими

Це варто робити, адже частина води випарується з котлет і під час готування.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.