Це не просто соковиті котлети: новий рецепт смачної вечері з фаршу, який у вас попросять навіть сусіди

Для того, щоб приготувати смачні котлети інколи достатньо знати невеличкі секрети приготування, які неймовірно змінять смак вашої страви. Детальніше в нашій статті.

Для того, щоб приготувати смачні котлети інколи одного класичного рецепту замало. Досвідчені господині користуються знаннями, які їм передали бабусі або представники старшого покоління, а професіонали — знаннями, що отримали у навчальних закладах.

Що ви можете робити не так, і що зробить ваші котлети неймовірно соковитими та смачними, дізнайтеся в нашій статті.

Інгредієнти

  • Фарш звичайний — 1 кілограм
  • Цибуля — 8 штук
  • Молоко — 200 мілілітрів
  • Хліб — 200 грамів
  • Сіль звичайна — за смаком
  • Перець мелений — за смаком
  • Курячі яйця — 2 штуки
  • Манна крупа — 2-3 столових ложки
  • Пшеничне борошно — 4-5 столових ложок

Як приготувати соковиті котлети

Навіть досвідчені господині зіштовхуються з ситуацією, коли котлети за класичним і здавалося б перевіреним рецептом виходять зовсім не такими, які вам хотілося б отримати в результаті. Вся справа в тому, що ви або недостатньо додаєте цибулі, яка насичує смак та дає котлетам пухкість, або ж нехтуєте додаванням хліба або манної крупи.

Секрет соковитих котлет

Так, у фарш додаємо подрібнену цибулю, солимо м’ясну масу та перчимо і додаємо курячі яйця. Усе ретельно перемішуємо. Тим часом хліб відмочуємо у молоці і після цього додаємо його до фаршу. Знову все ретельно перемішуємо. Після цього вносимо манну крупу.

Секрет соковитих котлет

З отриманої маси ліпимо м’ясні вироби. Перед обсмажуванням обов’язково обвалюємо їх в пшеничному борошні. Пательню з рослинною олією розігріваємо і на її поверхню викладаємо котлети.

Секрет соковитих котлет

Обсмажуємо їх з обох сторін на середньому вогні до появи золотавості.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.