Сирні коржі смачніші, ніж Хачапурі. Тісто робиться буквально за 5 хвилин, а дріжджі взагалі не потрібні

Приготування хачапурі займає дійсно багато часу та сил, але коли хочеться добитися швидкого ефекту на допомогу приходить альтернативний рецепт даної страви.

Хачапурі — смачна страва, приготування якої вимагає певних навичок на кухні. Коли немає часу або бажання возитися на кухні з тістом, до нас приходить на допомогу набагато простіший рецепт, який вимагає мінімум вашого часу, продуктів, а також знань у кулінарії.

Така страва ідеально підійде і на сніданок, і на вечерю, і навіть для перекусу на роботі. Готується вона дуже швидко і вельми довго зберігається. Комусь дані виробу сподобається більше, ніж пиріжки та плацинди.

Дізнайтеся в нашій статті, як зробити неймовірні коржі з сиром, які нічим не поступаються хачапурі.

Інгредієнти

  • Яйце куряче – 1 штука
  • Борошно – 160 грамів
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Сир – 300 грамів
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Молоко – 200 мілілітрів

Рецепт приготування лінивих хачапурі

Для початку необхідно розбити в миску куряче яйце, додати солі та розпушувач. Вносимо до маси просіяне борошно і усе добре перемішуємо. Потім починаємо вливати поступово молоко, і одночасно перемішувати масу, щоб не було комочків.

Як зробити ліниві хачапурі

Розігріваємо сковороду, розподіляємо на її поверхні рослинну олію та викладаємо тісто рівномірно. Зверху натираємо твердий сир і прикриваємо його ще невеликою кількістю тіста. Потім обережно перевертаємо коржик та обсмажуємо до готовності.

Рецепт сирних коржів без замісу тіста

Варто відмітити, що рецепт лінивих хачапурі можна доповнювати за своїм смаком. Наприклад, можна додати декілька видів сиру, або наприклад внести гриби. Не зайвою буде зелень у силі, яка зробить смак більш виразним та свіжим.

Такі хачапурі прекрасно смакують не тільки, як окрема страва, але і як доповнення до повноцінного ланчу.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.