Пишні оладки з гарбузом, наче пончики: рецепт неймовірно смачних оладок з корисною начинкою

Гарбуз стає неймовірно популярним у холодний сезон, адже володіє не тільки неймовірними смаковими якостями, ащий дуже корисний. Залишається лише з'ясувати, як смачніше його приготувати.

Для того, щоб приготувати смачні оладки з гарбузом у вас має бути абсолютно банальний набір продуктів та щире бажання приготувати смачний сніданок.

Хоча діти зазвичай не люблять гарбуз, ці оладки їм сподобається настільки, що ви не зможете їх відірвати від тарілки. Страва вийде неймовірно ароматною, солодкою, пишною та незабутньою. Тому ознайомтеся з нашим рецептом та готуйте з задоволенням.

Інгредієнти

  • Йогурт — 300 мілілітрів
  • Борошно пшеничне — 200 грамів
  • Яйця курячі — 2 штуки
  • Гарбуз — 200 грамів
  • Сіль — пів чайної ложки
  • Харчова сода — пів чайної ложки
  • Мед — 3 столових ложки
  • Кардамон — пів чайної ложки
  • Кориця — за смаком
  • Горіхи — 50 грамів

Рецепт приготування неймовірно смачних оладок з гарбузом

Усі інгредієнти для кращого результату мають бути кімнатної температури. У жирний йогурт вносимо мед та курячі яйця. Усе ретельно перемішуємо. Далі вносимо просіяне пшеничне борошно, сіль, кардамон та корицю.

Оладки з гарбуза за лічені хвилини

Гарбуз миємо, чистимо та натираємо на дрібній тертушці. Вносимо його у тісто. Далі додаємо харчову соду, ретельно перемішуємо та залишаємо тісто на 30 хвилин, аби пройшла хімічна реакція. Після цього тісто не перемішуємо.

Оладки з гарбуза 

Якщо ви не впевнені у власній пательні, у тісто краще додати декілька столових ложок рослинної олії. На поверхню пательні наливаємо небагато олії та розігріваємо.

Гарбузові оладки
Гарбузові оладки

Формуємо з тіста оладки та обсмажуємо їх з обох сторін на середньому вогні до хрусткої скоринки. Готові вироби викладаємо на паперові серветки. Горіхи подрібнюємо, і коли усі оладки обсмажуться, посипаємо їх.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.