Потрібно всього чотири продукти та кілька хвилин: рецепт святкового салату на Новий рік 2023 “Джульєтта”

Інколи ідеї, що приготувати для святкового столу ніби випаровуються, однак, страви можуть бути неймовірно простими і про цьому дуже смачними.

Приготування до Нового року займають дуже велику кількість часу і сил. Навіть при великому досвіді на кухні, щоб накрити дійсно якісний та хороший святковий стіл, необхідно витратити декілька днів. Якщо часу не вистачає на допомогу може прийти рецепт салатів та закусок, які смакують просто неймовірно, готуються на диво швидко.

На відміну від Олів’є або Крабового салату, ви витратите на його приготування набагато менше дорогоцінного часу, а результат вийде навіть краще.

Інгредієнти

  • Печериці дрібні – 1 банка
  • Курячі яйця — 2 штуки
  • Цибуля — 1 штука
  • Майонез — 2 столових ложки
  • Крабові палички — 1 упаковка
  • Сіль — за смаком
  • Перець мелений — за смаком
  • Часник — 1 зубчик
  • Рослинна олія — для обжарювання

Рецепт приготування святкового салату

Для того, щоб приготувати ідеальний салат на Новий рік 2023 для початку необхідно поставити відварюватися яйця вкруту.

Рецепт приготування святкового салату

Тим часом цибулю подрібнюємо і обжарюємо її з маринованими грибами у рослинній олії. Яйця дістаємо, чистимо та подрібнюємо. Інгредієнти змішуємо між собою у мисці. Крабові палички також або подрібнюємо, або натираємо на тертушці. Усе вносимо до миски, солимо та перчимо, додаємо майонез та розчавлений часник.

Рецепт приготування святкового салату

Заправляємо салат майонезом та формуємо його на тарілці. Для прикрашання можна взяти зелень, а також натерти плавлений сирок та посипати масу зверху, так як сир надасть певної пікантності вашій страві, а також зробить його більш естетичним.

Рецепт приготування святкового салату

Не менш поганою ідеєю буде розкласти цей салатик у тарталетки та подати його у них. Але у такому випадку зайвими також не будуть листя петрушки або, наприклад, декілька зерен ікри.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.