Трубочки з лаваша із сиром: як приготувати елементарну, але неймовірно смачну страву за кілька хвилин

Коли під руками немає потрібних інгредієнтів, або ж не хочеться возитися з тістом, завжди можна зробити трубочки з лавашу. Дізнайтеся як в нашій статті.

Інколи магазинна закуска, якою часто хочеться посмакувати перед телевізором, або в кінці робочого дня або набридає, або ж відсутня вдома у шафці. Тоді на поміч приходять рецепти швидкого приготування різноманітних смаколиків, які набагато смачніше за ті, що пропонують супермаркети та ринок, набагато корисніші за них, а готуються за лічені хвилини.

Давайте дізнаємося, як приготувати неймовірно смачні трубочки з лаваша та сиру, які виходять неймовірно хрусткими, а їхня начинка нікого не залишає байдужим.

Інгредієнти

  • Лаваш – 3 штуки
  • Сир твердий – 200 грамів
  • Сир (5%) – 180 грамів
  • Жовток – 1 штука
  • Молоко – 1 столова ложка
  • Кухонна сіль – за смаком
  • Кінза – за смаком
  • Кунжут – за смаком
  • Часник — 3 зубчики

Рецепт приготування трубочок з лаваша та сиру

Щоб приготувати неймовірно смачні трубочки з лаваша, для початку необхідно натерти твердий сир на тертушці та перемішати його з кисломолочним сиром. Часник чистимо та перетворюємо на пасту. Додаємо його у начинку.

Трубочки з лаваша з сиром

Кінзу подрібнюємо і вносимо її до сирної маси разом з молоком. За Бажанням посоліть. Усе добре перемішуємо, щоб маса була рівномірною.

Рецепт трубочок з лаваша

Лаваш налізаємо на стрічки відповідно до розміру трубочок, які ми хочемо отримати.

Після цього рівномірно розподіляємо на лаваші нашу начинку та загортаємо у трубочки. Розкладаємо їх на попередньо змащенний рослиною  олією протвень.

Трубочки з сиром

Зверху змащуємо трубочки жовтком та посипаємо кунжутом. Відправляємо наші вироби у духовку, яку попередню розігріли. Печемо при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.