Рибні котлети, які стануть хітом на вашому столі: краще м’ясних і овочевих, ще підходять до будь-якого гарніру

Замість м'ясних котлет на стіл завжди можна поставити рибні, але у цієї страви не дуже хороша репутація через те, що більшість не вміють її правильно готувати.

Щоб приготувати смачні рибні котлети необхідно витратити на це час, але вони точно того вартують, адже смак вийде просто незабутнім.

Зазвичай дана страва викликає негативні емоції, так як в дитинстві багато хто мав негативний досвід. Але по-справжньому смачні рибні котлети — це справжній делікатес, який полюбить уся родина. Як же його приготувати вдома без серйозних зусиль, просто та бюджетно, дізнайтеся в нашій статті.

Інгредієнти

  • Рибне філе — 1 кілограм
  • Вершкове масло — 100 г
  • Куряче яйце — 1 штука
  • Вода чи молоко — 100 мілілітрів
  • Цибуля — 1 штука
  • Морква — 1 штука
  • Батон — 100 грамів
  • Панірувальні сухарі — 100 грамів
  • Соняшникова олія — за смаком
  • Сіль — 1 чайна ложка
  • Перець мелений — за смаком

Рецепт приготування рибних котлет

Для початку необхідно підготувати рибне філе, якщо його у вас немає. А тим часом батон замочуємо у молоці і віджимаємо його.

Як приготувати м'ясні котлети з кабачками
Як приготувати котлети з риби

Цибулю подрібнюємо, а моркву натираємо на тертушці. Спочатку обсмажуємо цибулю, а потім додаємо до неї моркву. Доводимо до готовності та знімаємо з вогню.

Кабачкові котлети з фаршем
Рибні котлети

Через м’ясорубку пропускаємо рибне філе, цибулю з морквою, батон та вершкове масло. В отриману масу додаємо м’яке вершкове масло і все добре перемішуємо.

Новий рецепт смачних котлет з фаршу
Новий рецепт смачних котлет

З фаршу формуємо котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Після цього викладаємо котлети на попередньо розігріту сковороду та обсмажуємо вироби на середньому вогні до появи золотистої скоринки.

Не забувайте, що якщо котлети виходять занадто жирними, їх необхідно викласти на паперові серветки. І звісно, чим якісніше буде риба, яку ви використовуєте, тим смачнішими будуть котлети.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.