Ліниві смажені пиріжки з картоплею, які виходять неймовірно ніжними та легкими: ​​тісто готувати не потрібно

Коли на приготування тіста на пиріжки не вистачає часу, на поміч завжди приходить рецепт лінивих пиріжків. Давайте дізнаємося, як смачно нагодувати родину за лічені хвилини!

Пиріжки — улюблена страва дорослих та малих. Вони завжди користується неймовірною популярністю, в якому б віці ви не були і які харчові звички не мали. Однак, для приготування даної страви пересічні господині необхідні і час, і певні зусилля. Адже секрет хороших пиріжків — м’яке та пишне тісто.

Замішувати тісто може бути складно, довго і важко фізично. У таких випадках на допомогу можуть прийти рецепти лінивих пиріжків. Даний варіант приготування може дійсно скласти конкуренцію класичній технології. Окрім цього, вони неймовірно ситні, ніжні та смачні. Давайте дізнаємося, як правильно їх приготувати.

Інгредієнти

  • Картопля — 500 грамів
  • Курячі яйця — 1 штука
  • Борошно — 8 столових ложок
  • Сіль — за смаком
  • Зелень — 1 пучок
  • Спеції — за смаком
  • Перець мелений — пів чайної ложки

Як приготувати ліниві пиріжки

Щоб приготувати ліниві пиріжки перш за все необхідно приготувати картоплю на пюре. Для цього чистимо її, ставимо у воду доводимо до готовності та перетворюємо толчанку.

Як приготувати ліниві пиріжки 

Необхідно посолити, поперчити, за необхідності або бажанням додати вершкове масло або вершки. Завдяки ним пюре отримає приємний смак.

Після цього до картопляної маси додаємо куряче яйце та борошно. Усе добре перемішуємо. Зелень подрібнюємо та вносимо до тіста.

Ліниві пиріжки з картоплі - новий рецепт
Ліниві пиріжки з картоплі 

Потім починаємо формувати вироби у формі пиріжків. Зазвичай вони робляться овальними. Сковороду з рослинною олією розігріваємо та викладаємо на її поверхню майбутні пиріжки. Обсмажуємо їх з обох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки. Викладаємо на паперові серветки, щоб позбавитися зайвого жиру. Смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.