Алла Пугачова завжди подає цю закуску дорогим гостям: таких смачних огірків ви в житті не куштували

Здається, що смажені огірки не можуть стати хітом на вашому столі. Однак, гості Алли Пугачової у захваті від даної закуски. А тому ми пропонуємо вам ознайомитися з її рецептом.

Знаменита російська співачка та легенда радянської естради Алла Борисівна Пугачова славиться своєю гостинністю. Артистка багато років приймала у своєму домі найзнаменитіших композиторів, поетів, письменників, виконавців та інших діячів культури. І, звісно, вона як ніхто знає, як правильно частувати своє оточення.

У Пугачової великий штат прислуги, але меню не змінюється. На її столі завжди подається в тарілка смажених огірків, які смакують неймовірно. Давайте дізнаємося, як приготувати цю просту але вишукану закуску.

Інгредієнти

  • Огірки — 3 штуки
  • (приблизно 200 грамів)
  • Картопляний крохмаль — 1 столова ложка
  • Сіль — ½ чайна ложка
  • Кунжут — 2 чайні ложки
  • Соєвий соус — 1 столова ложка
  • Перець мелений — на смак
  • Спеції — на смак

Рецепт приготування смажених огірків

Для початку огірки необхідно просолити. Для цього огірки спочатку нарізаємо на тоненькі скибочки.  Потім обвалюємо їх у солі та залишаємо на 40 хвилин, щоб овочі виділили сік та були позбавлені природної гіркоти.

Смажені огірки як у Алли Пугачової

Після того, як огірки просилися просушуємо їх паперовим рушником.

Після цього обмакуємо їх в соєвому соусі, обвалюємо у крохмалі та кунжуті і починаємо обсмажувати на попередньо розігрітій сковорідці. Також у сковороду можна додати залишки соєвого соусу.

Доводимо до готовності та викладаємо на тарілку. Подавати їх необхідно обов’язково в гарячому вигляді. Не забудьте прикрасити свою страву спеціями та зеленню.

Смажені огірки як у Алли Пугачової

До речі, такі огірки також можна додавати у найрізноманітніші салати, які також смакуватимуть просто приголомшливо.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.