Ви обімлієте від соковитості рибних котлет: просто додайте у звичайний фарш цей дешевий продукт

Далеко не кожному рибні котлети здаються смачною стравою, але вся справа в тому, щоб приготувати їх правильно, і тоді усі домашні будуть у захваті від такої вечері.

Рибні котлети — страва, яка викликає досить різні емоції у людей. Хтось їх обожнює, хтось не хоче пробувати знову. Але вся справа саме у технології приготування. Якщо правильно їх зробити, то і ви, і ваші домашні будете у захваті від цієї страви.

Давайте дізнаємося, як приготувати ідеальну альтернативу м’ясним котлетам, які мають набагато легшу структуру, набагато корисніші для здоров’я і також мають солідну харчову цінність.

Інгредієнти

  • Риба — 500 грамів
  • Цибуля — 1 штука
  • Хліб — 100 грамів
  • Молоко — 150 мілілітрів
  • Вершкове масло — 20 грамів
  • Сіль — 1 чайна ложка
  • Перець мелений — за смаком
  • Куряче яйце — 1 штука
  • Часник — 1 зубчик
  • Панірувальні сухарі — за смаком
  • Соняшникова олія — для смаження

Рецепт приготування рибних котлет

Для даної страви необхідно вибрати рибу, яка має менше жиру та кісток. Перед тим, як зробити фарш, її необхідно почистити, зняти шкіру та позбавити її кісток. Після цього пропускаємо рибну тушку через м’ясорубку та робимо з неї фарш.

Рецепт рибних котлет
Рецепт рибних котлет

Солимо його та перчимо. За бажанням додаємо спеції. Хліб розмочуємо у молоді, віджимаємо то додаємо до фаршу. Також вносимо куряче яйце. Цибулю подрібнюємо і додаємо до маси. Усе добре перемішуємо.

Котлети з сиром і грибами рецепт
Рибні котлети

Спершу формуємо котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Сковороду розігріваємо та викладаємо вироби на її поверхню. Обсмажуємо котлети з усіх сторін до появи золотистої скоринки. За бажанням додайте до олії часник, щоб не було чутно запаху риби.

Наостанок ви зробите ці котлети неймовірно смачними, якщо зверху на гарячі вироби натрете твердий сир та додасте обсмажених горіхів.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.