Домашня куряча ковбаса без оболонки: рецепт, який дуже просто приготувати в домашніх умовах. Смачно і корисно

Ковбаса — це ідеальний додаток до будь-якого гарніру або бутерброду. А особливо смачною є ковбаса, приготовлена власноруч. Читайте далі рецепт смачної ковбаски, яку зможе приготувати кожен.

Хто з нас не любить бутерброди з ковбасою? Це простий та смачний перекус, який втамує голод та підніме настрій. Втім, ковбаса на прилавках супермаркету залишає бажати кращого. У такі моменти закрадається думка про те, щоб приготувати м’ясний делікатес самостійно. Однак на перший погляд здається, що це завдання майже неможливо виконати. Для того, щоб побороти страх приготування домашньої ковбаси, читайте наш матеріал далі.

Що потрібно для приготування

Інгредієнти:

  • Шістсот грамів курячого філе
  • Триста грамів сала
  • Одна цибулина
  • Три зубчики часнику
  • Сіль та перець за смаком

Спосіб приготування

Отож, спочатку беремо сало і нарізаємо його дрібними кубиками. Важливий момент: його потрібно нарізати максимально дрібно, щоб текстура ковбаски була більш рівномірною.

М’ясо також подрібнюємо маленькими кубиками, щоб за розміром воно не сильно відрізнялося від сала. Так само робимо із цибулею. Приблизно так мають виглядати всі інгредієнти.

Рецепт смачних ковбасок без оболонки
Рецепт смачних ковбасок без оболонки

Далі прочавлюємо часник через часникодавку і додаємо до м’яса. Потім перекладаємо отриману суміш у велику миску, солимо та перчимо.

І тут починається найцікавіше: потрібно вимісити цей умовний фарш вручну, наче тісто. Це потрібно для того, аби цибуля трохи дала сік, який має увібрати м’ясо.

Рецепт смачних ковбасок без оболонки
Рецепт смачних ковбасок без оболонки

Наступний крок — поділити масу на чотири рівні частини. Відповідно, це наші чотири майбутні ковбаски. Тепер формуємо фарш у тоненькі ковбаски, а потім завертаємо кожну з них у фольгу, як цукерки.

Рецепт смачних ковбасок без оболонки
Рецепт смачних ковбасок без оболонки

Перекладаємо їх у форму для запікання і заливаємо водою не більше, ніж гна половину. Ставимо ковбаски у заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин.

Далі дістаємо смаколики з духовки, розрізаємо фольгу і залишаємо на декілька хвилин, щоб ковбаска охолонула.

Рецепт смачних ковбасок без оболонки
Рецепт смачних ковбасок без оболонки

Подавати можна або з томатним соусом, або з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.