Кращих чебуреків, ніж на дачі Олі Полякової, ви в житті не їли: тонке тісто, багато фаршу та ароматний бульйон

Оля Полякова прославилася своєю гостинністю на весь шоу-бізнес. Зірки не приховують того, що артистка завжди годує неймовірно смачно, голодним встати з її столу неможливо.

Гарячі великі засмажені в олії пиріжки з хрусткими краями, заповнені ароматною соковитою м’ясною начинкою з цибулею та спеціями – ось що таке справжні чебуреки. Обов’язково бездрожжеве тісто для чебуреків може готуватися в різних випадках: на кефірі, на пиві, на молоці або просто на воді.

М’ясо для начинки використовується у вигляді фаршу або дуже дрібно нарізається (так готують чебуреки за класичними рецептами). Додавання до м’яса цибулі, зелені робить неймовірно смачною начинку. Однак у сучасному світі існує безліч версій навіть такої традиційної азіатської страви, як чебуреки. Використання листкового тіста та різних начинок (грибів, капусти, картоплі та інших) урізноманітнюють варіанти, за якими можна приготувати це смачне та ситне частування.

Ароматні найніжніші чебуреки, засмажені за всіма правилами, просто тануть у роті. Від них неможливо відмовитись. Тісто, смачне, рум’яне і хрумке зовні, ховає під своєю найтоншою оболонкою соковиту начинку, що надає цьому пиріжку неповторний особливий смак.

Можна замісити тісто на кефірі, на мінеральній або звичайній гарячій воді. У будь-якому випадку вийде дуже смачно! Використання рубаного м’яса або фаршу, сиру або сиру, грибів або сиру для начинки чебуреків – на розсуд господині та на смак їдків, яких вона пригощатиме. Головне, щоб чебуреки смажилися у великій кількості олії.

Інгредієнти

  • Борошно — 3 з половиною склянки
  • Вода — 350 мілілітрів
  • Курячі яйця — 1 штука
  • Масло — 1 столова ложка
  • Сіль — пів чайної ложки
  • Фарш — 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста — 1 штука
  • Вода — на смак
  • Спеції — на смак
  • Чорний мелений перець — на смак

Як приготувати чебуреки

Підсолену воду з маслом довести до кипіння. Всипати півсклянки борошна, енергійно перемішати до гомогенного стану.

Додати яйце, добре перемішати, додати залишок борошна, вимісити ще раз до однорідності.

Отримане тісто має бути пластичним і не липнути до рук, залишити постояти близько години-двох.

Як приготувати чебуреки

За цей час м’ясний фарш перемішати з перекрученою цибулею, кефіром (водою), додати спеції, підсолити, поперчити, добре вимісити.

Розкотити тісто, покласти на одну половину фарш, накрити другий, защипати за допомогою виделки.

Рецепт соковитих чебуреків

Обсмажити правильні чебуреки з м’ясною начинкою в добре розігрітій олії до золотаво-сонячного кольору з одного й іншого боку.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.