Кабачки смачніші за м’ясо: елементарний рецепт гарячої закуски, після якої гості оближуть тарілку

Кабачки — найбільш очікуваний сезонний продукт влітку, який можна використати у безлічі неймовірних рецептів, і який може похизуватися своєю корисністю та насиченістю.

У кулінарії овочами прийнято називати їстівні частини рослин, які з погляду ботаніки не вважаються фруктами. До овочів належать різні коренеплоди (морква, хрін, буряк, селера, петрушка), всі види цибулі та капусти, гарбузові рослини (огірок, кабачок, баклажан), десертні (артишок, спаржа), бобові та багато інших. З більшості овочів можна приготувати смачні та корисні закуски, які порадують своїми смаковими якостями та підуть на користь організму.

Легка та смачна закуска – те, чим можна балувати себе та родину у будь-який час. І для створення такого частування може знадобитися звичайний кабачок. Різні варіанти рецептів закусок з кабачків дозволять знайти улюблений і запастися вітамінами на весь рік. Улюблені багатьма ці невибагливі овочі ростуть на наших городах і продаються в магазинах, дозволяючи господаркам не тільки пригощати рідних і гостей смачними стравами з кабачків у літній сезон, а й заготовляти різноманітні салати та знамениту кабачкову ікру.

Ми ж пропонуємо вам спробувати кабачки обсмажені в клярі, які смакують навіть краще, ніж м’ясо і ідеально підходять на літній сезон у якості закуски.

Інгредієнти

  • Кабачки — 450 грамів
  • Яйця курячі — 2 штуки
  • Борошно — 4 столових ложки
  • Олія рослина — 2 столових ложки
  • Сіль — дрібка
  • Перець чорний мелений — дрібка
  • Сметана — за смаком
  • Кріп — за смаком
  • Часник — 2 зубчика

Приготування кабачків на закуску

Кабачки нарізати на кружки шириною півсантиметра. В одну тарілку додатиборошно, сіль, перець. Перемішати.

Рецепт ю кабачків смачніших за мʼясо 

В іншу тарілку розбити яйця. Додати сіль та перець. Перемішати до однорідності.

Рецепт смачних кабачків 

Кабачки обваляти в борошні, а потім занурити в яєчну суміш. Викласти на сковороді на один шар. Смажити на повільному вогні по 4 хвилини з кожного боку.

Повторити з кабачками, що залишилися. Приготувати соус. До сметани додати подрібнений часник та порізаний кріп.

Рецепт смачних кабачків з соусом

Перемішати. Кабачки у клярі готові. Можна подавати до столу разом із соусом!

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?