Швидкий салат-закуска “Хвилина захоплення” з найпростіших продуктів: рецепт, перед яким встояти неможливо

Інколи часу на приготування закуски перед посиденьками або приїздом гостей зовсім небагато. У такі моменти можна сміливо використовувати рецепти на швидку руку.

Швидкий, навіть у деяких випадках, надшвидкісний темп життя сучасних людей передбачає гостру нестачу часу на приготування складних страв. Та й сил, часом, залишається обмаль після важкого трудового дня. Але необхідність годувати сім’ю, що зібралася ввечері за столом, ніхто не скасовував! Саме тому кожному домашньому кулінару часто потрібні рецепти простих страв, які можна приготувати хвилин за 10–15, щоб ніхто з близьких не залишався голодним. Найпростіші продукти, які є в холодильнику, можуть за короткий час в умілих руках перетворитися на дивовижно смачний салат.

Приготувати на швидку руку можна безліч всяких салатів, що відповідають смаку кожного члена сім’ї. Та й несподівані гості теж зможуть отримати свою порцію оригінального легкого чи більш ситного салату, навіть не здогадуючись, що він зроблений буквально перед їхнім приходом.

Для швидких салатів не знадобляться дорогі делікатеси. Смачно нагодувати всіх можна, створивши справжній шедевр, так би мовити, з підручних матеріалів. У весняно-літній сезон у будинку обов’язково знайдуться свіжі овочі, зелень, спеції та якась заправка (олія, сметана, майонез). Взимку та восени часто для салатів використовуються магазинні або домашні консерви (м’ясні, рибні овочеві), які легко відкрити та поєднати у салатнику з іншими підходящими продуктами.

Інгредієнти

  • Огірки — 4 штуки
  • Кукурудза — 3 штуки
  • Цибуля — 1 штука
  • Болгарський перець — 1 штука
  • Йогурт натуральний — пів склянки
  • Кефір — пів склянки
  • Петрушка — пучок
  • Кріп — пучок
  • Часник — зубчик
  • Оцет – за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком

Як приготувати салат нашвидку

Тоненько порізати червону цибулю, посипати половиною чайної ложки солі. Відставити хвилин на двадцять.

Як приготувати смачний салат

Промити водою, покласти в ситечко, щоб стекла рідина. Нарізати огірки на кубики.

За допомогою гострого ножа зрізати з качанів зерна кукурудзи. З’єднати цибулю, кукурудзу та огірки.

Покласти до овочів солодкий перець, порізаний на квадратики, подрібнену петрушку та кріп. З’єднати в середньому посуді пахту або кефір, йогурт, оцет, подрібнений шалот, пресований часник, дрібку солі.

Як приготувати смачний салат нашвидкоруч

Повільно ввести оливкову олію, безперервно збивати, посипати перцем, сіллю. Заправити салат із кукурудзою, огірками та солодким перцем з соусом.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.