Смачний, здоровий і легкий рулетик зі шпинату, риби та сиру: смачна вечеря, від якої на ніч не поправляєшся

За останні роки кількість прихильників здорового харчування зростає, оскільки люди починають більш свідомо ставитися до свого здоров'я і раціону, адже це є серйозним підходом до власного життя.

Раніше люди вважали, що здорова їжа обов’язково має бути не смачною. Але цей стереотип вже давно розвіяли самі дієтологи. Навіть здорову їжу можна солити та перчити, щоб вона не була прісною та мала яскравий смак і не впливала на фігуру та шкіру.

Рулет зі шпинату
Рулет зі шпинату

Шпинат вважається одним з найкорисніших продуктів, адже він гарно очищає організм від токсинів та шкідливих речовин. Він містить багато вітамінів та гарно впливає на загальне самопочуття людей.

Отже, сьогодні ми вам розкажемо один чудовий рецепт рулету зі шпинату, червоної риби та вершкового сиру. І для приготування нам знадобляться такі інгредієнти як:

  • Шпинат – 150 грамів.
  • Борошно – 40 грамів.
  • Яйце куряче – 3 штуки. (жовтки відокремити від білків)
  • Вершковий сир – 300 грамів.
  • Червона риба – 200-300 грамів.
  • Лимонний сік – 1 столова. ложка.
Приготування
Приготування

А тепер, коли ми знаємо всі інгредієнти, можна розпочати процес приготування: До шпинату додати жовтки й збити їх блендером, А потім додати борошно і перемішати лопаткою. Окремо збити білки до консистенції вершків. У два три етапи додати до шпинатної маси та перемішати акуратно за допомогою лопатки. На лист пергаменту треба вистелити масу зі шпинату. Випікати рулет варто при 180 градусах 10 хвилин.

Маса зі шпинату
Маса зі шпинату

До вершкового сиру додати сік лимона і перетерти ложкою до м’якості, Через 10 хвилину, витягуємо з духовки рулет. Далі змащуємо його вершковим сиром та зверху викласти червону рибку та згорнути все це в рулет. Потім загорніть в харчову плівку і приберіть в холодильник на годину.

Приготування рулету
Приготування рулету

А тепер, можна їсти й насолоджуватися смаком. Це буде неймовірно смачна вечеря для тих, хто любить здорову їжу, але не полюбляє банальності. Повірте, цей рецепт у вас питатимуть всі поціновувачі здорового харчування.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.