Смачнішої закуски ви не куштували: рецепт тушкованих кабачків з курячими сердечками у ніжній сметані

Субпродукти можуть бути не тільки дуже корисними, але й неймовірно смачними, якщо знати, як правильно їх доповнити та чим. А ми допоможемо вам в цьому питанні!

М’ясо з овочами – чудовий варіант для вечері. Такі страви виходять дуже смачними, поживними, а головне корисними. М’ясо містить велику кількість білка, а клітковина, що міститься в овочах (особливо в червоних і зелених), сприяє його швидкій переробці, тому після такої вечері у вас не з’явиться почуття тяжкості.

Рецептів приготування м’яса з овочами існує безліч, і в кожному з них є свої хитрощі та нюанси. М’ясо (свинина або яловичина) не повинно бути занадто жирним і пісним, інакше страва вийде важкою і її не врятують овочі. Його готують разом із морквою, болгарським перцем, селерою, цибулею, кольоровою капустою, броколі, стручковою квасолею, помідорами, кабачками та картоплею. М’ясо промивають, нарізають на порційні шматочки і за потреби відбивають і навіть маринують. Його обсмажують або тушкують у спеціальному соусі або прямо з овочами.

Крім овочів для приготування страви можна використовувати печериці, а також соєвий соус, різноманітні спеції та приправи. Крім того, м’ясо з овочами можна запекти в духовці в горщиках, на деку або в рукаві.

Втім, часто в нас залишаються субпродукти, які також можна використовувати у подібних рецептах. І варто відмітити, що виходять такі страви навіть кращими, ніж за класичними рецептами.

Інгредієнти

  • Кабачки – 400 грамів
  • Курячі серця – 500 грамів
  • Морква – 140 грамів
  • Цибуля ріпчаста – 125 грамів
  • Сметана – 60 мілілітрів (2-3 столових ложки)
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – 1/8 чайної ложки
  • Олія – ​​45 мілілітрів (3 столових ложки)
  • Сушені томати з часником – 1 чайна ложка

Як правильно приготувати серця з кабачками

Курячі серця слід промити, очистити від великих судин, згустків та зайвого жиру. Порізати їх та відправити варитися на повільному вогні.

Як правильно приготувати серця з кабачками

Тим часом цибулю подрібнюємо та відправляємо смажиться на розігріту сковороду. Поступово додаємо натерту на дрібній тертушці моркву. Також вносимо нарізаний кабачок. Усе добре солимо, перчимо, а також вносимо до маси спеції.

Як правильно приготувати серця з кабачками

Коли серця відваряться, промиваємо їх під проточною водою та додаємо на сковороду. Вливаємо сметану, тушкуємо впродовж 5 хвилин та подаємо на стіл.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?