Літній крабовий салат із несподіваним інгредієнтом: сезонний варіант всіма улюбленої страви за лічені хвилини

Крабовий салат – улюблена страва більшості людей. Без нього не можна уявити Новий рік чи посиденьки з родичами. Втім, влітку такий варіант не дуже раціональний.

Справжній рецепт крабового салату – дороге та вишукане частування. Неймовірно ніжний та смачний, він підкорить ваших гостей. Однак якщо ви приготуєте салат, використовуючи не м’ясо крабів, а крабові палички, то і від цього салату всі будуть у захваті. Додайте до крабових паличок консервовану кукурудзу та зелений горошок, покришіть варені яйця, заправте все майонезом, і смачна святкова закуска готова! Додаючи в крабовий салат рис, капусту, гриби чи сир, ви створите нові різноманітні закуски.

У радянську епоху крабовий салат у раціоні виглядав такою собі заморською дивиною, а сьогодні без нього практично не обходиться жодне веселе та галасливе застілля. Крабові палички можна придбати в будь-якому супермаркеті чи продуктовому магазині практично за безцінь, але у складі того чи іншого салату саме вони надають пікантного та чарівного смаку.

І хоча в самих крабових паличках зовсім немає крабового м’яса (їх виготовляють з м’яса білої риби і білка риби сурімі), а про цінність цього продукту можна багато сперечатися, за допомогою цього інгредієнта можна якісно змінити багато страв.

Що вже казати про енергетичну цінність салатів з нього, адже вони неймовірно ситні, ніжні і гарантують відчуття вдоволення на багато годин вперед. Не обов’язково дотримуватися класичного рецепту, а влітку варто спробувати дещо нове, адже в доступі є смачні овочі.

Інгредієнти

  • Крабові палички – 200 грамів
  • Морква по-корейськи – 200 грамів
  • Яйця курячі – 3 штуки
  • Огірки свіжі – 2 штуки
  • Майонез – 3 столових ложки
  • Сіль – 0,3 чайної ложки

Як приготувати літній крабовий салат

Крабові палички нарізати кубиками. Огірки також нарізаємо кубиками.

Яйця відваримо (приблизно 10 хвилин) і нарізаємо кубиками. Трохи подрібнимо корейську моркву.

На Новий рік 2022 готуємо крабовий салат по-новому
Готуємо крабовий салат по-новому

Всі інгредієнти необхідно посолити, заправити майонезом і добре перемішати.

Крабовий салат по-новому
Крабовий салат рецепт 

Салат з крабовими паличками та корейською морквою готовий! Необхідно поставити його в холодильник на декілька годин та можна подавати до столу.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?