Їх захочеться їсти щодня: рецепт гарячих та дуже хрустких бутербродів “Човники” з куркою, сиром та яйцем

Гарячі закусочні бутерброди - це популярна страва, яка складається з двох шматочків хліба, між якими знаходиться різна начинка, зазвичай сир або м'ясо, і піддаються тепловій обробці.

Історія цієї страви почалася у Великій Британії наприкінці 18 століття. Тоді бутерброди стали відомі як закуска, яку можна було подати гарячою та швидкою. Згодом вони стали все більш популярними і набули широкого поширення в різних країнах.

Назва “гарячі закусочні бутерброди” говорить сама за себе. Вони зазвичай готуються шляхом обсмажування чи запікання, щоб вміст хліба нагрівався і розплавлявся сир. Таке готування надає бутербродам аромату та привабливого зовнішнього вигляду.

Вітаміни та корисні речовини у гарячих закусочних бутербродах залежать від начинки. Якщо начинка містить м’ясо, то бутерброд буде багатий на білки і залізо. Якщо начинка складається з овочів, він міститиме вітаміни A, C і K.

Норма споживання гарячих закусочних бутербродів залежить від індивідуальних потреб та способу життя. Вони можуть бути вжиті як повноцінний сніданок або обід, а також можуть бути закускою.

Поєднання гарячих закусочних бутербродів з іншими стравами та продуктами залежить від особистих уподобань. Вони чудово поєднуються з супом, салатами, свіжими овочами чи соусами.

Гарячі закусочні бутерброди зазвичай подаються гарячими. Їх можна подавати на різних стравах або тарілках, а також використовувати спеціальні прес-форми для надання бутербродів.

Інгредієнти

  • Батон – 10 шт
  • Варене мʼясо – 150 г
  • Помідори – 2 шт
  • Болгарський перець – 1 шт
  • Сир – 150 г
  • Зелень – за смаком
  • Майонез – 2 ст.

Як приготувати гарячі закусочні

Для начинки мʼясо чи будь-який інший м’ясний продукт нарізати невеликими кубиками. Помідори та солодкий перець нарізати такими ж невеликими кубиками.

Рецепт гарячих бутербродів
Рецепт гарячих бутербродів

Все змішати в одній ємності. Додати будь-яку зелень до смаку, натерти на тертці твердий сир, додати майонез, за ​​бажанням кетчуп або томатну пасту. Все перемішати.

Гарячі бутерброди з сиром та мʼясом

Розкласти скибочки батона на пергаменті для випічки, укласти зверху начинку ложкою і відправити в духовку за температури 180 градусів на 10 хвилин.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?