Швидкий рецепт соковитих біляшів, які легко приготувати вдома: такої смакоти ви ще не куштували

У цій статті ми поділимося з вами секретом приготування соковитих біляшів. Страву можна легко зробити вдома. Запевняємо, що при дотриманні всіх правил - ваші домашні біляші вразять усю родину.

Інгредієнти:

Для тіста:

Вода: 440 мл
Пшеничне борошно: 700 г
Цукор: 2 чайні ложки
Сухі дріжджі: 8 г
Рослинна олія: 3 столові ложки
Сіль: 1 чайна ложка

Для начинки:

М’ясний фарш: 600 г
Лук: 2 шт.
Сіль на свій смак
Сухі спеції на свій смак
Вода: 100 мл
Рослинна олія для смаження: 300 г

Приготування:

Крок 1: Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти. Візьміть миску, додайте сухі дріжджі та цукор. Додайте до них трохи теплої води і кілька ложок борошна. Ретельно перемішайте всю масу, накрийте її плівкою або кришкою і поставте в тепле місце на 30 хвилин. Протягом цього часу на поверхні повинна з’явитись піниста плівка.

Крок 2: В іншій посудині поєднайте решту води, рослинну олію, сіль і заздалегідь підготовану нами дріжджову масу, перемішайте. Просійте борошно та додайте в миску.

Крок 3: Замішайте тісто. Накрийте миску рушником і поставте в тепле місце на 1-1,5 години, щоб тісто піднялось.

Крок 4: Почистьте цибулю від шкаралупи та дрібно наріжте. М’ясний фарш можна використовувати з суміші свинини та яловичини. Виберіть на свій розсуд. Поєднайте цибулю з м’ясним фаршем. Додайте сіль і трохи спецій на свій смак. Додайте трохи води у суміш та ще раз перемішайте.

Найкращий рецепт ситних та соковитих біляшів: приготуйте вдома
Найкращий рецепт ситних та соковитих біляшів: приготуйте вдома

Крок 5: Через годину тісто підніметься і збільшиться в розмірі у 2-3 рази.

Крок 6: Вийміть тісто з миски. Додавати зайве борошно не потрібно. Краще намастіть стіл і руки рослинною олією. Розділіть тісто на невеликі шматочки. Руками сформуйте маленькі пласкі кружечки.

Крок 7: В центр кожного кружечка викладіть трохи м’ясної начинки і загорніть краї до центру. Сформуйте невеликий пиріжок. В центрі має залишитись невеликий отвір.

Крок 8: В глибоку сковороду вилийте олію та розігрійте її до гарячого стану. В гарячу олію викладайте домашні біляші з начинкою отвором вниз і смажте на середньому вогні кілька хвилин.

Крок 9: Потім переверніть і смажте і з іншого боку протягом 2-3 хвилин. Біляші повинні стати золотистого кольору.

Крок 10: Щоб соковиті біляші були без зайвої олії, викладіть їх на паперові рушники

Смачного!

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?