Додала всього 1 інгредієнт і м’ясо аж розтануло в роті: знаменитий ресторатор дав цей рецепт. Повторіть і ви

Здається, що в приготуванні м'яса немає нічого особливого та складного, але насправді це найбільший виклик, який постає перед нами на кухні.

М’ясо є складовою абсолютно усіх національних кухонь, і навіть присутні в областях, де, наприклад, слідують індуїзму. Це продукт, який щільно увійшов у наше життя, і точно не збирається його покидати у найближчі століття. І хоча зараз активно пропагуються вегетаріанство та веганство, вони все одно не можуть перевершити любов споживачів до якісного м’яса.

І це пояснюється на тільки фантастичними смаковими властивостями, але також набором мікроелементів та корисних речовин, які містяться у ньому. Найперше, що спадає на думку — це незамінні жирні кислоти, які неможливо отримати іншим способом, а тільки споживати з м’ясом та певними групами продуктів.

І цікаво, що м’ясо подається як окремо, так і в поєднанні з різними овочами. Але завжди його необхідно супроводжувати якимось гарніром, чи іншим легким доповненням, щоб харчування було збалансованим, а процес травлення правильним. Інакше можна не обійтися без проблем. Давайте дізнаємося, як правильно приготувати м’ясо, щоб воно вийшло дуже ніжним, тануло у роті, при цьому було соковитим і ароматним.

Інгредієнти

  • Свинина (на кістці) – 2 шматки
  • Солодка цибуля – 2 шт
  • Зелень – 5-6 гілочок
  • Аджика – за смаком
  • Сіль
  • чорний перець
  • запашний перець
  • паприка
  • ароматні травм
  • коріандр
  • сумах

Як приготувати смачне м’ясо в духовці

Для початку необхідно перемішати між собою абсолютно всі спеції.

Цей рецепт здивував: отримала ніжне та соковите мʼясо, яке запекла у фользі
Рецепт ніжного та соковитого м’яса

М’ясо підготувати, помивши його та почистивши. Починаємо працювати з ним, коли воно буде сухим. Обсипати свинину сумішшю спецій та розтерти її долонями. Маринувати свинину у такий спосіб варто 3-4 години. Можна накрити тканиною або харчовою плівкою.

Заздалегідь підготувати мариновану цибулю як добавку до м’яса. Цибулю очистити і нарізати соломкою. Скласти цибулю в піал, посолити щіпкою солі і додати 0.5 ч.л. цукру. Накрити піалу плівкою та поставити на холод. Маринована цибуля буде готова одночасно з м’ясом.

Мʼясо по-французьки за секретами шеф-кухаря Клопотенка
Мʼясо за секретами шеф-кухаря

Розігріти духовку, поставте м’ясо у деко, зверху посипати цибулею та випікайте приблизно годину при температурі 200 °.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.