Такого “десерту” ви точно не куштували: рецепт приголомшливого курячого торта — гості проситимуть добавки

На святковий стіл можна поставити не тільки солодкий торт, але й вдатися до альтернативи із солоних інгредієнтів. Така страва буде користуватися великою популярністю, адже дуже ситна та ніжна.

Головне призначення будь-яких закусок – підготувати шлунки гостей до смакування основних страв. Тому вони повинні відповідати основній темі святкового столу, прикрашати його та створювати святковий настрій своїм зовнішнім виглядом та смаком.

Незамінні всілякі закуски і тоді, коли планується проведення заходу, що передбачає фуршетний стіл. На дружніх вечірках, корпоративних святах, вернісажах, зборах у клубах за інтересами, на пікніках часто організовуються столи із великою кількістю холодних закусок. І серед усього різноманіття кожен, хто прийде, зможе знайти саме ту, яка привабить його своїм оригінальним виглядом або несподіваним поєднанням знайомих продуктів в одній страві.

Ми ж вам пропонуємо ознайомитися з рецептом курячого торта, який одразу стане хітом на вашому столі. Робиться він доволі швидко, не вимагає великих витрат, і володіє насиченим та ніжним смаком.

Інгредієнти

  • Куряче філе — 300 грамів
  • Кефір — 300 грамів
  • Яйце куряче — 1 штука
  • Харчова сода — 1/2 чайної ложки
  • Пшеничне борошно — 3 столові ложки
  • Сіль — 1 щіпка
  • Рослинна олія — 20 мілілітрів
  • Плавлений сирок — 200 грамів
  • Солоний огірок — 2 штуки
  • Майонез — 100 грамів
  • Перець мелений — на смак

Рецепт приготування торта з курятини

Для початку необхідно зробити тісто для торта. Для цього куряче філе нарізаємо, а потім пропускаємо через м’ясорубку, щоб отримати однорідний фарш.

Як приготувати печінковий торт на святковий стіл за 30 хвилин
Рецепт приготування торта з курятини

У миску наливаємо кефір, додаємо просіяне борошно, харчову соду та куряче яйце. Усе добре перемішуємо та додаємо курячий фарш. Посоліть та поперчить.

Сковороду розігріваємо та на її поверхні починаємо формувати млинці з отриманого тіста. Обсмажуємо їх з обох сторін на середньому вогні до появи золотистої скоринки.

Готуємо печінковий торт на святковий стіл
Рецепт приготування торта з курятини

Тим часом солоні огірки натираємо на тертушці та віджимаємо зайвий сік. Плавлений сирок також натираємо та перемішуємо інгредієнти між собою. Додаємо майонез. Коржі перемазуємо отриманим кремом. Зверху торт можна прикрасити натертим твердим сиром, а також грибами, попередньо обробленими термічно.

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.