Ідеальна закуска з лаваша та неймовірно смачної начинки: простий рецепт для найкращого святкового столу

Закуски до столу є невіддільною частинкою святкування чи звичайних посиденьок. Вони є різних видів, але готувати їх в одне задоволення. Спробуйте зробити дуже просту закуску з лаваша та начинки.

У нинішньому сучасному світі не завжди тільки складними стравами можна здивувати своїх гостей. Бувають випадки, коли, здавалося б, таке складне пригощання на вигляд, готується всього за декілька хвилин.

Ми підготували для вас простий покроковий рецепт закуски з лаваша, яка виручить вас не на одне свято чи звичайні зустрічі з друзями. Начинка дуже ситна та нереально смачна. Для неї ми використовуємо вершковий плавлений сир, крабові палички, огірок, яйця та майонез. Таке гармонійне поєднання, яке більшість так люблять. Не гайте часу та гайда розпочинати кулінарний процес.

Закуска з лаваша та неймовірно смачної начинки

Інгредієнти

  • Лаваш – 1 шт.
  • Вершковий плавлений сир – 2 шт.
  • Свіжий огірок
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Крабові палички
  • Яйця – 2 шт.
  • Чорний мелений перець

Приготування

Для начинки в лаваші нам необхідно натерти плавлений сир на терці, до нього додати майонез та чорний мелений перець. Все добре перемішуємо до однорідності

Беремо лаваш та щойно приготовану намазку й розподіляємо на всю поверхню.

Викладаємо начинку. Свіжий огірок нарізаємо на тоненькі шматочки. Для зручності скористайтеся овочечисткою. Потім викладаємо відварені яйця, які також натріть на терці, а останнім шаром викладаємо нарізані крабові палички.

Закуска з лаваша та неймовірно смачної начинки

Залишилися останні штрихи в приготуванні. Загорніть лаваш з начинкою в щільний рулет, далі пропорційно наріжте та викладіть на тарілку. Дуже проста та швидка закуска на святковий стіл готова. Всім смачного!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!