Готуємо простий салат з куркою, ананасами та горіхами: не лише один Олівʼє затьмарить святковий стіл

Новорічні свята – чудова можливість зібрати своїх рідних за одним столом. Приготуйте дуже простий салат з куркою, ананасами та горіхами, аби не тільки Олів'є був зіркою вечора.

Салат – одна з найпростіших страв, смак та назва якої залежить від її складових. Він готується з різних сирих, відварених, запечених та маринованих продуктів. Звикли вважати, що саме Олів’є є традиційним зимовим салатом, без якого неможливо уявити святкування Нового року. З цим важко не погодитися, утім, ви можете урізноманітнити своє меню та додати чогось нового.

За декілька хвилин спробуйте зробити дуже простий салат з куркою, ананасами та горіхами, який виглядом, смаком та процесами в приготуванні не поступиться улюбленому Олів’є.

Простий салат з куркою, ананасами та горіхами

Інгредієнти

  • Куряче філе – 250 г
  • Консервований ананас – 150-200 г
  • Твердий сир – 100 г
  • Волоський горіх – 50 г
  • Майонез – до смаку
  • Сіль, спеції – до смаку

Приготування

Для початку відваріть куряче філе в підсоленій воді. Поки воно вариться, можете нарізати ананаси невеликими шматочками.

Теж саме зробіть з м’ясом. Зварене куряче філе наріжте кубиками невеликого розміру. З твердим сиром повторіть аналогічні дії. Його необхідно так само нарізати кубиками.

Візьміть горіх та подрібніть ножем. Потім оберіть посудину для страви, викладіть в неї всі складові салату, на смак посоліть, поперчіть, заправте майонезом. Все перемішайте.

Простий салат з куркою, ананасами та горіхами

Перед подачею страви гостям, можете її прикрасити. За бажанням викладіть ще трохи горіхів зверху або покладіть зелень, адже вона завжди прекрасно доповнює майже кожне частування. Ось і все, салат з куркою, ананасами та горіхами готовий. Смачного!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!