Цю закуску швидше за всіх зʼїдять на свята: неймовірні на смак та бюджетні фаршировані яйця з грибами

Фаршировані яйця  – закуска, для приготування якої знадобиться дуже мало часу, коштів та сил. Начинку можете обирати самостійно, в залежності від того, що любите ви, ваші рідні або гості.

Унікальність цієї страви полягає не тільки в простоті її приготування, а ще й у кількості намазок, які можна зробити. Так, ця закуска від фарширування матиме зовсім інший вигляд та смак. Для святкового столу рецепт такого пригощання стане в пригоді, оскільки яйця дуже ситні, насичені ніжною начинкою, яка у взаємодії з головним інгредієнтом, здатна втамувати голод.

Більше не треба стояти годинами у плити, а час знадобиться для того, аби знаходити цікаві варіанти дуже простих страв. Фаршировані яйця з грибами – це закуска, де жовтки вилучаються з варених яєць, змішуються з різними продуктами, а потім повертаються назад у білок яйця.

Бюджетні фаршировані яйця з грибами

Інгредієнти

  • Яйця – 5 шт.
  • Шампіньйони – 5 шт.
  • Майонез – 50-70 г
  • Олія для смаження
  • Дрібка солі

Приготування

Для початку відділіть у варених яйцях жовтки від білків. Потім дрібно наріжте гриби. Чим дрібніше, тим легше буде фарширувати яйця.

Посмажте шампіньйони на сковороді з олією. Далі в глибокій мисці утворіть начинку для яєць. Для цього жовток та обсмажені гриби заправте майонезом, на смак посоліть та перемішайте.

Бюджетні фаршировані яйця з грибами

Останні штрихи в приготуванні. Зафаршируйте білки грибною масою. Якщо вона залишиться, можна її посмакувати з хлібом або з’їсти самостійно. Перед подачею страви на стіл, радимо прикрасити зеленню. Проста, бюджетна, швидка та неймовірно смачна закуска до свят готова. Відразу можна давати спробувати результат ваших старань своїм гостям. Всім смачного!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!