Якщо десерт влітку, то саме цей: рецепт найсмачнішого пирога з абрикосами та сиром за лічені хвилини

Абрикос — неймовірно запашний та смачний фрукт, однак він вимагає максимум вашої уваги, так як швидко псується, а сезон урожаю проходить буквально за тиждень.

Пиріг з абрикосом — неймовірно смачний делікатес, який смакує і дорослим, і дітям. Ніжний сир додає випічці особливого шарму, а солодкий фрукт доповнює незабутню літню композицію.

Якщо виникне бажання дану страву можна доповнити вершковим кремом та прикрасами, які зроблять пиріг зе більш вишуканим та святковим.

Рекомендуємо спробувати наш рецепт смачного абрикосового пирога, який не вимагає серйозних кулінарних знань, але стане головною стравою на вашому столі.

Інгредієнти

  • Абрикос
  • Сир — 300 грамів
  • Яйця — 2 штуки
  • Борошно — 180 грамів
  • Вершкове масло —150 грамів
  • Вершки — 100 грамів
  • Цукор — 80 грамів
  • Розпушувач
  • Ванілін

Рецепт найсмачнішого пирога з абрикосами та сиром за лічені хвилини

У попередньо просіяне борошно додаємо розпушувач для тіста. Вершкове масло дрібно нарізаємо або натираємо та додаємо до маси.

Рецепт найсмачнішого пирога з абрикосами та сиром за лічені хвилини

Також додаємо яйце та окремо жовток, ретельно замішуємо і відправляємо до холодильника на пів години. Тісто загорнути у харчову плівку.

Рецепт найсмачнішого пирога з абрикосами та сиром за лічені хвилини

Тим часом для начинки беремо сир, вершки, цукор, ванілін, один яєчний білок і перетираємо всю масу в блендері до однорідності.

Рецепт найсмачнішого пирога з абрикосами та сиром за лічені хвилини

Також можна додати ложку крохмалю. Після цього дістаємо тісто, обережно та рівномірно викладаємо його у форму, а зверху на тісто наливаємо начинку.

Рецепт найсмачнішого пирога з абрикосами та сиром за лічені хвилини

Порізані абрикоси накладаємо зверху. Відправляємо наш пиріг у попередньо розігріту духовку і випікаємо 45-50 хвилин при температурі 180 градусів. Тісто виходить смачним та пісочним, а начинка нагадує смак чізкейку. Спробуйте самі і обов’язково нагодуйте своїх рідних.

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.