(Фото) Ольга Сумська поділилася архівними дитячими світлинами: “ретро” у маминих перуці та капелюсі

Ольга Сумська має безліч архівних світлин, і з радістю ділиться ними з підписниками.

Ольга Сумська обожнює ділитися архівними світлинами на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. Це можна назвати її хобі.

Ретро у стилі Ольги Сумської

Нещодавно зірка українського кінематографу та театру опублікувала серію зворушливих чорно-білих фото, показавши, як виглядала в дитинстві. Так, артистка вирішила трохи поностальгувати, позуючи на архівних знімках в досить незвичному для 12-річної дівчинки вбранні: крихітна та тендітна Оля приміряла мамині перуку і капелюх.

Старі фотографії

Маленька красуня таємничо відвела погляд та уявляла себе героїнею історичного фільму, пора батьки були на сцені. Варто відзначити, що мама Сумської, Анна Іванівна – заслужена артистка УРСР, а батько, покійний В’ячеслав Гнатович – народний артист України. Тому зображений реквізит – не рідкість для родини Сумської.

Зірка також зізналася, що віддає перевагу саме кадрам на плівці, адже цифрових занадто багато і вони завжди губляться десь на комп’ютерах і носіях та втрачаючи свою цінність.

“Трохи ретро. Мені десь років 12. Перука і капелюх -мамин. Поки батьки на сцені,я уявляла себе героїнею історичного фільму. Сьогодні гортаю ці фото з сімейного архіву і насолоджуюсь тим,що вони є! А всі ті цифрові технології-то не те. Мільйон фото десь в компі,які важко знайти. А тут атмосфера”, – написала Ольга Сумська на своїй сторінці.

Нагадуємо, що чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк нещодавно виступив на сцені музичного шоу “Голос країни” та поповнив команду зіркового тренера Олега Винника.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.