Мама Дана Балана не може забути Тіну Кароль: показала ностальгійне відео і осипала поп-діву компліментами

Фанати чекали, коли Дан Балан і Тіна Кароль відверто почнуть говорити про свій роман. Дива не сталося, але мама співака, схоже не може забути поп-діву.

Тіна Кароль і Дан Балан. Свого часу це була найбільш обговорювана пара українського шоу-бізнесу. Співачки зустрілися на проекті “Голос країни” і 10 сезон прихильники дивилися не тільки заради того, щоб побачити хто проходить у наступний етап, а для того, щоб хоч трохи насолодитися красивою історією кохання.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Втім, стосунки зірок так і не зав’язалися. А згодом продюсер шоу взагалі заявив, що роман був створений ледь не по сценарію творчої групи. І Тіні, і Дану довелося розкрити карти та розповісти, що дійсно між ними була симпатія та щирий флірт.

На шоу подивитися на потенційну обраницю приїздила навіть Людмила Балан – мама зіркового тренера. Співачка досі береже на своїй сторінці в Інстаграмі пам’ятне відео, де вперше на одній сцену зустрілася з нашою поп-дівою.

“Тіна, ти така красива і мудра. Я дуже рада тебе обійняти”, – каже мама Дана Балана.

Людмилу запросили на одну з передач і її поява спричинила справжній фурор. Зірка заспівала одну зі своїх найкращих композицій, але Тіна Кароль помітно занервувала при виді мами Дана.

Поп-діва жартувала з Потапом про те, що Людмила Балан приїхала оженити сина.

Дійсно молдавська співачка дуже тепло поставилася до нашої артистки. Вона не приховувала захоплення нею, але назвати її невісткою так і не вийшло. Лише зрідка мама Дана згадує про Кароль зараз, коли її відмічають на спільних світлинах прихильники. Син же взагалі пропав з радарів ЗМІ.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?