Бабуся з Тернопільщини розчулила всю Україну та світ: старенька щодня пече домашній хліб для солдатів на передовій

Фото жительки Тернопільщині облетіло увесь світ завдяки одній публікації в Фейсбуці. Літня жінка щодня пече свіжий домашній хліб для українських воїнів.

Обличчя звичайної жінки з Тернопільщини, пані Марії, стало відомим майже усьому світу завдяки одній лише публікації у Фейсбуці. Про бабусю, яка пече свіжий домашній хліб для українських воїнів розповіла громадська активістка та волонтерка Галина Кара, саме вона опублікувала фото пані Марії та її випічки.

Бабуся на Тернопільщині пече хліб для солдатів
Бабуся на Тернопільщині пече хліб для солдатів

За словами Галини, головна героїня цих фотографій довго не дозволяла себе фотографувати та відмовлялася від будь-якої публічності, адже не бачить у своєму вчинкові нічого надзвичайного. Проте сама активістка вирішила, що країна має знати своїх героїв в обличчя, навіть тих, хто працює на благо армії в тилу:

“Вона була проти, щоб я робила фото. Але я не змогла не поділитись. Ця світлина швидко поширилась. Телефонують уже багато журналістів, всі хочуть інтерв’ю, але вона відмовляється, каже, що поспілкується після завершення війни”, – поділилася Галина Кара.

Кажуть, що героїв треба знати в обличчя. Проста українська жінка п.Марія випікає хліб нашим захисникам!

Опубликовано Галиной Карой Воскресенье, 6 марта 2022 г.

Однак про пані Марію з Тернопільщини усього за декілька годин дізнався увесь світ, далеко за межами України. У своїх соціальних мережах про жінку та її домашній хліб розповів навіть білоруський громадський діяч Франак Вячорка.

Бабуся на Тернопільщині пече хліб для солдатів
Бабуся на Тернопільщині пече хліб для солдатів

“Старенька з Тернопільщини пече хліб для українських воїнів, які захищають країну. Усі в Україні приєдналися до опору проти російської окупації”, – написав активіст.

Діяльністю пані Марії почали захоплюватися і в Україні, під публікацією з її фотографіями сотні користувачів мережі висловили свої емоції та подяку:

  • “Щиро від душі велике дякую низький Вам уклін здоров’я”;
  • “Дорога мати – українко, цілую твої невтомні руки”;
  • “Золота людина”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?