“Може розповісти про розкуркулення”: із Бучі вдалося вибратися 106-річній бабусі – їхала на візку (Відео)

Сьогодні триває 25 героїчна доба нашого протистояння проти російських окупантів. Гостомель, Буча, Ірпінь досі під прицілом окупантів, втім люди евакуюватися змогли.

Вкрай непростий період переживає зараз Україна, але хоробрі воїни роблять все, щоб прогнати російську погань з нашої землі. Дуже складно переживають війну Буча, Ірпінь, Гостомель. Останній з перших днів осаджується армією рф. 24 лютого окупанти намагалися висадитися на аеродромі. Втім, щоразу зустрічали гідний супротив.

Та попри успіхи на фронті, від бойових дій найбільше страждають прості мирні мешканці. Росіяни безбожно стріляють по житлових кварталах і нищать все живе, що трапляється їм на шляху. І навіть у них не вдається протистояти евакуації наших громадян.

Сьогодні з Бучі вдалося вибратися довгожительці. Її випадково помітили в автобусах на Білогородку з немолодою дочкою. Та розповіла, що матуся при добрій пам’яті та здоровому глузді.

“Вона вам може розповісти про розкуркулення”, – каже донька, натякаючи, що рідна людина пригадує всі злочини росіян проти українців. Війну називає ганебною.

Люди, які їхали поруч радіють за пенсіонерку та підбадьорюють словами:

“Перемога скоро буде”, – лунає зі всіх сторін.

Нагадаємо, що сьогодні лінія фронту стабілізувалася. Ворог день за днем втрачає впевненість та моральні сили. Вже зменшився тиск авіацією, але окупант все ще сподівається відновити наступ на столицю. За попередніми прогнозами активні стадії боїв мають завершитися вже у квітні.

Є і взагалі добрі новини з Києва: поновлюється робота певних ресторанів, з Дарниці на Святошин пустили потяг.

Схожі статті

Як Камалія поступилася чоловіком-багатієм іншій жінці: вона заміжня і теж мама, а зірку на дух не переносить

Знаменита українська співачка Камалія завжди пишалася своїм шлюбом та з гордістю показувала публіці коханого чоловіка, який набув статусу мільярдера.

Після розкішного весілля Аліна Гросу вразила зізнанням про свого таємного чоловіка: “У нього є коханки”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вразила заявою на рахунок свого нового чоловіка, з яким вона побралася таємно від усіх. Деталі в статті.

34-річний Макс Барських розповів про своє нерозділене кохання та зраду обраниці: “Ця стіна не пробивається”

Відомий український виконавець Макс Барських небагато розповідає про особисте життя. Він не вважає потрібним ділитися з публікою своїми почуттями та тримає все під сімома замками.

Ніхто не хоче розкривати цей секрет: Аніта Луценко розповіла, як їсти і залишатися стрункою та підтягнутою

Знаменита українська тренерка Аніта Луценко знайшла спосіб, як їсти та худнути, а також розповіла про вправи, які допоможуть зберегти струнку фігуру.

Король Великобританії Чарльз Третій пішов з життя? Не посидів після матері на троні і року, а вже поховали

Преса повідомляє, що король Об'єднаного Королівства Великобританії та Північної Ірландії Чарльз Третій пішов з життя. Дана інформація досі не підтверджена Букінгемським палацом.

Після універу одразу в директори Карпачова, а потім – заміж за Павліка: успішний успіх Катерини Репяхової

Молоду дружину Віктора Павліка можна навіть назвати одіозною особистістю, адже вона часто викликає хейт та критику на свою адресу через банальні дії.