Модні стрижки на осінь 2022: Зеленська, Кравець та інші успішні жінки України продемонстрували осінні тренди

Кожна жінка хоч раз у своєму житті хотіла змінити кардинально свій образ і в таких випадках жінки орієнтуються на якихось відомих осіб, аби взяти приклад та бути такою ж модною і красивою.

“Жінка змінює зачіску, коли змінюється її життя” – вважається в народі.

Можливо це міф, але й справді, коли в житті жінки відбувається щось значне,добре чи погане не грає ролі, то душа або плаче або співає і хоче змін. Багато жінок бояться ризикувати з зовнішністю і оптимальними варіантами змін завжди є або зміна форми нігтів, або довжина волосся, як то кажуть: “Відросте, не зуби”

Дуже часто жінки звертають увагу на зачіски зірок, щоб обрати щось для себе, тому що всі думають, якщо це йде відомій жінці, то піде і мені. Тож щоб зробити вибір зачіски на осінь 2022 можна скористатися цією статтею і обрати для себе трендову, зіркову стрижку.

Каре класичне

О
Олена Зленська з каре

Така зачіска підходить для впевнених в собі жінок, їх зазвичай називають революціонерки, які постійно щось змінюють навколо себе та мають лідерські якості, але не завжди їх проявляють. Зірковим прикладом такого опису і зачіски є перша леді – Олена Зеленська. Жінка носить каре і цієї осені вона буде виглядати неймовірно стильно завдяки тому, що каре майже ніколи не виходить з моди. От і цієї осені каре буде трендовою зачіскою сезону.

Подовжене каре

М
Маша Ефросініна з подовженим каре

Така стрижка точно не підійде жінкам з мінливим характером і настроєм, це стрижка для тих жінок, які не вагаються, вирішують швидко, роблять різко. Прикладом серед зірок є телеведуча Марія Єфросініна, Маша часто експерементує з довжиною самого волосся та чолки.

Стрижка Боб

Олена Кравець із зачіскою Боб-каре
Олена Кравець із зачіскою Боб-каре

Вважається, що така зачіска просто знахідка для стильних жінок 35+. Вона освіжає та відображує позитивність і оптимістичність жінок, які не бояться йти на зміни і не мають намір зупинятися розвиватися у будь яких сферах життя. Таку зачіску носить зірка кварталу Олена Кравець і вже давно ця зачіска стала невід’ємним элементом стилю Олени.

Каскад

Лілія Ребрик з каскадом
Лілія Ребрик з каскадом

Такий вид стрижки підходить в міру серйозним і життєрадісним жінкам. Це відображає легкість і внутрішній стрижень. цієї осені каскад буде дуже модним. А Також ця стрижка показує гнучкий характер жінки. Таку зачіску дуже любить телеведуча Лілія Ребрик, на її блонді каскад виглядає неймовірно красиво.

Схожі статті

Мама трьох дівчаток: Лілія Ребрик вразила яскравими образами – на роботу, свято та на кожен день

Півтора місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку. За цей час зірка встигла привести себе у форму та вийти на роботу на неповний день.

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.