Юрій Ткач налякав маленьку доньку екстремальним відпочинком: розваги не для дітей

Юрія Ткача полюбила публіка за його гумор та винахілдивість та лише один неправильний вчинок може назавжди відвернути навіть найбільш прихильних глядачів.

Юрія Ткача обожнює вся країна. Він ще з часів КВК звик грати простакуватих, але завжди добрих персонажів, які потрапляли у дивні та непередбачувані ситуації. Його акторська майстерність вийшло далеко за рамки простих “сценок” і кілька років тому він сягнув нової вершини: його почали запрошувати до українських комедійних фільмів, а ще він став тренером “Ліги Сміху” та отримав почесне звання “Кварталівця”.

Проте, більшість фанатів слідкує не просто за його творчістю, а ще й за життям донечки, яка не може не підкорити своєю безпосередністю.

Крошка Ліззі, саме так називає дівчинку зірковий батько, має відмінне почуття гумору, сміється над жартами батька та вигадує свої фірмові ігри. А ще мала гарно співає та обожнює пародії на знаменитостей.

Юрій Ткач не раз розповідав, що почувається щасливим через те, що має доньку. І, хоча тепер йому немає компанії аби пограти у футбол, шоумен не сумує та зізнається, що хотів би, щоб у маленької Ліззі була сестричка. Тим паче, за його словами, навіть ліжечко купляти не потрібно вже.

Проте, бажання батька вразити дівчинку інколи заходить дуже далеко. Одна справа, коли рідні жартують та грають, інша – привозити маленьку туди, де для діток є потенційна небезпека.

Маленька Ліззі навіть прикрила оченята

Юрій Ткач вирішив влаштувати нову розвагу для Ліззі та повів її кататися на підіймачі на гірськолижному курорті у Карпатах. На висоті кількох десятків метрів, спочатку, донька зовсім не хвилювалася, а потім прикрила очі. Маленька Ліззі сказала, що їй заважає сніг, проте, в якийсь момент дуже гучно зойкнула, і Юрій припинив ставити на відео їй питання, адже й сам перелякався за доньку.

Наступне, що показав зірковий батько, як все ж таки весло він проводив час на підіймачі з дитиною та як втомилася після пригод його маленька принцеса.

Схожі статті