Оксана Марченко вдарилася у релігію та з сумом згадує минулу славу: як згасла зірка журналістки

Оксана Марченко довгий час була не просто зіркою, а обличчям цілого каналу. Проте, згодом її слава зійшла нанівець. Розбираємося, що сталося з зіркою.

Оксану Марченко можна по праву назвати народною улюбленицею. Жінка, що вела цілий ряд сезонів “Україна має талант” та “Х-фактор” завжди була привітною, простою у спілкуванні та відкритою навіть до найбільш дивакуватих учасників телепередач.

Що з нею тільки не відбувалося під час ефірів: Оксана була порадницею, підтримкою для конкурсантів. Цим і заслужила всенародну любов. Ніхто навіть не надавав значення тому, що її чоловік зайнятий у політиці. Всі закривали на цей факт очі.

Тим не менш, зірка Оксани Марченко давно погасла.

Чим зараз займається екс-ведуча “Х-фактору”?

У 2016 році на екрани вийшов останній випуск, де Оксана анонсувала конкурсантів пісенного шоу. Вже через рік вона отримає контракт на телеканалі “Інтер”, а у 2018 з’явиться на танцполі “Танців з зірками”.

Проте, останній проект став дуже стресовим для Оксани. Після анонсу її участі, не просто прихильники, а журналісти телеканалу “1+1” оприлюднили заяву про те, що вони не бажають бачити в ефірі рідного каналу дружину Медведчука.

Вирували тоді й соціальні мережі. Ведуча ж покинула проект через травму ребер.

Зараз Оксана активно веде свою сторінку в Інстаграмі та обрала для блогу досить незвичайну тему: релігія.

Марченко відвідує церкви та знімає тематичні ролики. Виступає зірка проти Хеловіну, наприклад. Вважає це свято бісовським.

Свій високий журналістський професіоналізм жінка ще й вкладає у створення анімованих привітань для своєї аудиторії. До речі, її читає 310 тисяч українців.

На думку Оксани, церква завжди відігравала провідну роль у житті людини.

До речі, свій час на телекрані Марченко у кожній своїй публікації згадує з особливою ніжністю та теплом. Вона інколи мріє повернутися назад та знову бути ведучою шоу, а також кожного разу відзначає, що тоді доля їй подарувала найкращих людей.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.