Ірина Білик зізналася, що досі кохає колишнього чоловіка та продюсера Юрія Нікітіна

Ірина Білик завжди була відвертою та чемною зі своїми колишніми. Приклад великої та люблячої душі.

Ще нікому не відома приваблива білявка Ірина Білик та починаючий продюсер Юрій Нікітін познайомилися у далеких дев’яностих. Обидвом було трохи більше двадцяти. І це були їх перші серйозні стосунки.

Ірина знайшла у Юрієві не тільки коханого, коханця, друга, але й продюсера, який дав поштовх її блискучій кар’єрі і змінив кардинально життя.

Їх стосунки продовжувалося більше семи років, але й так не переросли у офіційний шлюб. Вони разом купили квартиру та придбали інше майно. Жили разом і все робили разом, тож не дивлячись на те, що у подружжя був відсутній штамп у паспорті, вони все одно були чоловіком та дружиною.

Сам же Юрій Нікітін прокоментував причину свого небажання одружитися на Ірині:

“Це була велика пристрасть, симпатія, повага і, напевно, любов. У нас були хороші і серйозні відносини, плюс спільна робота, кар’єра. Одним словом – глибокий зв’язок. Як і більшість чоловіків, я був сповнений комплексів, забобонів. Завжди вважав, що одруження може позбавити мене волі. що якщо я одружуся або стану батьком, то відразу стану невільним в усіх відношеннях. А по-друге, все якось не до цього було: бізнес-проекти, перспективи, записи, зйомки “, – згадав продюсер в інтерв’ю виданню “Сегодня”.

Після розставання Юрій та Ірина не припиняли працювати і спілкуватися. І не дивлячись на те, що Нікітін одружився на Горбачовій, вони продовжували бути разом, але платонічно. У 2014-му все скінчилося.

Скріншот сторінки Ірини Білик

Сьогодні один з користувачів запитав Ірину, що вона відчуває до колишнього чоловіка і вона відверто відповіла:

“Любов. Вона ніколи не вмирає.”

Юрій Нікітін та Ірина Білик – прекрасний приклад того, як може продовжуватися кохання не дивлячись на те, що стосунки давно завершені. Це дійсно справжня любов.

Схожі статті