Молдавський мачо Дан Балан повертається в музичне шоу “Голос країни”: Тіна Кароль стрибає від щастя

Дан Балан не витримав розлуки з коханою Тіною Кароль та повернувся на проект.

Участь популярного виконавця молдавського походження Дана Балана в українському проекті спричинила великий галас серед прихильників шоу. Адже серед українців у співака велика аудиторія. Тим паче, що Дан — відомий на весь світ виконавець, що значно підняло престиж телешоу.

В 11-му сезоні глядачі мріяли побачити знову Балана, але їх мріям не було суджено збутися. Балана замінив Олег Винник. За що останньому значно перепало від прихильників молдавського  виконавця.

Повернення

Юрій Горбунов опублікував фото зі своєю дружиною Катериною Осадчою та співаком Даном Баланом і підписав ” Ласкаво просимо назад”. Співак прийшов на випуск у чорній сорочці, бежевому піджаку та безліч аксесуарів. Катерина Осадча, як завжди відрізнилася неймовірною вечірньою сукнею, зачіскою та макіяжем. А Горбунов вдягнувся у звичний йому блакитний колір.

 

Роман

Нагадуємо, що українська співачка Тіна Кароль і молдавський співак Дан Балан неодноразово підігрівали чутки про свій роман романтичними розмовами і вчинками під час ефірів “Голос країни”.Так, пристрасті розгорілися ще під час першого ефіру сліпих прослуховувань. Тоді Тіна весь випуск дражнила Балана, а той періодично кидав на неї то закохані, то ревниві погляди.

Скріншот сторінки Юрія Горбунова

Чи повернувся Дан Балан у якості тренера — невідомо. Можливо співак завітав до проекту, щоб виступити з композицією на сцені, або ж навідати свою кохану. Так чи інакше, глядачі будуть приємно здивовані та дуже порадуються візиту зірки.

А може Винник залишає крісло?

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.