Вагітна Слава Камінська одягнула напівпрозору весільну сукню: “Я сказала йому так”

Слава Камінська вирішила познущатися над шанувальниками та надала тему для роздумів.

За особистим життям співачки Слави Камінської стежать безліч людей. Після розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським співачка постійно дражнить публіку романтичними знімками в соцмережах, де натякає на нову любов.

Дмитро Дікусар

А ще одним приводом для нових обговорень стала участь виконавиці в шоу “Танці з зірками”, де її зірковим партнером став Дмитро Дікусар. І хоч пара протрималася на проекті всього два ефіри, глядачі встигли побачити між ними іскру. Олії у вогонь підливає і сама Слава, публікуючи романтичні знімки з танцюристом.

Існує інший

Камінська поквапилася спростувати дані припущення.

“Хочу сказати, що він дуже хороша людина, мені з ним дуже комфортно … У мене є кохана людина і звуть його не Дмитро. Дуже красивий чоловік, не набагато старше”
– зізналася зірка.

Втім, ім’я свого обранця співачка поки не розкрила. Однак вона не приховує, що чекає від нього пропозицію руки і серця. І можливо цей день настав зовсім нещодавно.

Цей день настав

Нещодавно українська виконавиця опублікувала фотографію у весільній сукні, яка була зроблена на Мальдівах, на березі Індійського моря. Ще більше питань викликав підпис, який зробила Слава Камінська.

А шанувальники творчості Слави Камінської одразу ж викрили її у приховуванні вагітності.

Коментатори не підбирають слів та не бачать у цьому сенсу.

Однак, правда це чи ні, відомо тільки Славі та її обранцю. Будемо чекати на хвилюючі новини, будь то вагітність чи одруження!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".