Ксенія Мішина відмінно сдружилася з донькою Олександра Еллета: фіналіст “Холостячки” буде щасливим

Ксенія Мішина відома українська акторка. Та чи справжні її почуття до дитини її потенційного нареченого?
Пара Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта сформувалася на проекті “Холостячка”. Там ефектна брюнетка вирішила, що своє майбутнє вона побудує з гумористом та автором “Квартал 95”.
Ксенія Мішина на фіналі
Ксенія Мішина на фіналі проекту “Холостячка”. Фото взято на просторах мережі.

Що відомо про минуле пари?

Ксенія Мішина не одразу вирішила стати акторкою. Спершу у її житті буде економічний факультет, з якого вона просто втече у рідне місто. Згодом жінка народить сина Платона, якого просто обожнює. Саме йому вона буде пробачати всі пустощі.
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина. Фото взято на просторах мережі.

Олександр Еллерт одразу знав, що сцена – це його покликання. Чоловік пробував себе у ролі ведучого свят, але вирішив піти далі та стати професійним гумористом. Разом з земляками, він взяв участь у проекті “Ліга Сміху”.

Цікаво, що до Ксенії в Олександра вже було дві дружини. Від першого шлюбу народилася донька.
Всі глядачі переживали, як вже підросла дівчина-підліток поставиться до факту, що її родина тепер буде інакшою. Проте, Олександр заявив, що Еля, так звати дитину, з радістю прийняла новину про те, що її батько нарешті знайшов омріяне щастя. Більше того, вже під час зйомок самого проекту “Холостячка”, дівчинка познайомилася з сином Ксенії Мішиної та незважаючи на різницю у віці, одразу з ним подружилася.

Стосунки Ксенії Мішиної та доньки Олександра Еллерта

Окремо цій темі акторка не присвячувала час у своєму блозі в Інстаграмі. Проте, судячи з позитивного контенту, який показує Ксенія Мішина з відпочинку, з дитиною конфліктів немає.
Ксенія Мішина подружилася з дитиною. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зіркової акторки

Родина веселиться, танцює та насолоджується спілкуванням. Побажаємо їм гарного відпочинку!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.