Мати Дана Балана оговталася від хвороби: як почувається жінка, яка стане свекрухою Тіни Кароль

Людмила Балан - улюблена артистка мільйонів жителів Молдови. Як вона почувається після хвороби?

Українська аудиторія запам’ятала Людмилу Балан, як мати улюбленця телебачення Дана Балана та потенційну свекруху Тіни Кароль.

Дан Балан та Тіна Кароль

Шанувальники проекту вирішили, що між “тренерами” Даном і Тіною Кароль зав’язалися романтичні стосунки. На питання про те, чи вважає Людмила чутки про їхній роман правдою, Балан відповіла, що їй до душі та “коаліція”, яку виконавці створили в новому сезоні шоу, а також підкреслила, що про всяк випадок підготувала і весільну пісню.

Після цього у виконанні артистки прозвучала народна українська композиція “Горіла сосна, палала”. Номер вийшов настільки запальним, що члени журі та ведучі проекту вийшли на сцену і приєдналися до танцю вокалістки.

У рідній же Молдові жінка справжня суперзірка. Її знає кожен, нею надихаються, пильно стежать та хвилюються за її здоров’ям.

Людмила Балан та коронавірус

Так виявилося що мати виконавця перехворіла корона вірусом. Зараз жінка проходить реабілітацію у спеціалізованому центрі. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

“Сьогодні рівно два місяці з моєї госпіталізації до відділення реанімації Інституту порятунку. Ковід напав на мене і сильно вдарив… Дякую лікарям, які мене врятували, фанатам, які надіслали мені заохочувальні повідомлення та моїй родині, яка завжди була поруч зі мною … Найважче вже минуло. Зараз я прохджу реабілітацію з великою кількістю свіжого повітря і великою кількістю руху. Будьте дуже обережні. Ковід жахливий. Здоров’я всім”, – написала жінка під публікацією.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.