(Фото) Джамала вперше показала зблизька своє немовля: крихітка зі світленьким чубчиком замилувала мережу

Джамалі вдалося своєю перемогою на Євробаченні об'єднати всю країну, але мало хто її знає, не як культурного діяча, а як чудову маму.

Героїня даного матеріалу – справжні українська суперзірка та легенда. Джамала. Ця співачка принесла Україні не просто перемогу на Євробаченні у 2016 році, вона її буквально увела з-під носа у головного конкурента – Сергія Лазарєва. Цей тріумф був дуже важливим тоді для українців: йшов 2-й рік війни на сході країни та у всіх було дуже загострене почуття справедливості. Невеликий здобуток держави на міжнародній арені неабияк підніс дух всіх тоді.

Розповніла Джамала жаліється на життя після пологів
 Джамала після пологів не барилася та приступила до роботи. Себе вона сприймає такою, якою є. Фото взято на просторах мережі.

Самою кар’єрою співачка вирішила не обмежуватися. Як і кожна жінка Джамала вирішила присвятити частину свого життя материнству та дітям. Їй, як нікому пощастило відчути цю радість двічі. Вперше жінка завагітніла та взяла на руки своє немовля у 2018 році. Хлопчик народився у шлюбі з Сеїт-Бекіром Сулеймановим. До речі, обранець артисти теж має кримсько-татарське походження. Його рідне місто – Сімферополь.

Джамала з сім'єю
Джамала з сім’єю. Фото взято на просторах мережі.
Джамала з сім'єю
Джамала з сім’єю. Фото взято на просторах мережі.

Вдруге Джамала була при надії минулого року. Вона наважилася у буремний карантинний час завагітніти та виносити немовля. Доля подарувала їй з чоловіком другого синочка.

Вагітна Джамала
Вагітна Джамала. Фото взято на просторах мережі. 

Його, як справжня мати-захисниця, артистка намагалася не показувати зблизька, хоча пару фотосесій всією родиною вже відбулося у житті Джамали.

Втім, буквально сьогодні, 19 лютого, вона наважилася показати свою крихітку на сторінці в Інстаграмі. Хлопчику вже 8 місяців, він має розкішний зелений оксамитовий костюм, світлий чубчик. Щоправда, обличчя співачка так і не наважилася продемонструвати своїм прихильникам.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.