ТОП-5 зірок, які пізнали щастя материнства та народили від таємних чоловіків: приховують не без причини

Не всі вважають за потрібне обнародувати імена своїх коханих чоловіків.

Родини відомих зірок привертають увагу шанувальників не менше, аніж їх творчість. Але деякі із знаменитих жінок вирішують не афішувати імена батьків своїх дітей. Іноді без причини –  аби уникнути публічності, а іноді причини надто вагомі.

Міша Романова

Міша Романова народила дитину від невідомого чоловіка і не збирається відкривати його особистість. Шанувальники вирішили, що дівчина завагітніла від Макса Барських, який постійно знаходився біля екс-учасниці гурту “ВІА Гра”. Та час ішов, Барських так само, як і раніше, знаходився біля Міши, але займався своїм особистим життям, що звісно викликало питання. Згодом виявилося, що Макс – просто хороший друг співачки та є хрещеним батьком її карапуза. Він навіть подарував дитинці електромобіль, який, на жаль, дуже злякав спадкоємця Романової.

Надія Мейхер

Надія Мейхер народила першу дитину, коли їй було лише 20. Вона не планувала вагітніти і це стало для неї шоком. Адже їй довелося покинути музичний гурт. Ім’я батька першої дитини вона не відкривала близько 10 років. Згодом, в мережі з’явилась інформація, що Надія завагітніла від Олександра Ліщенко. Він був не просто бізнесменом, а ще кримінальним авторитетом – Ліча. 2 роки тому на його життя був замах і він ледь не помер, так як його автомобіль був розстріляний. Вагома причина, аби приховувати батька дитини.

Дарина Тригубова

У житті Дарини також є таємничий чоловік, який разом з артисткою створив нове життя. Відомо, що вони були у шлюбі, але він не протривав і року. Зараз пара не спілкується, а батько не бажає бачитися з дитиною.

Аніта Луценко

Аніта Луценко також приховує свого чоловіка, з яким не знаходиться в офіційному шлюбі. Але пліткують, що він точно є та живе поряд зі своєю цивільною дружиною та донькою Мією.

Наталя Холоденко

Наталя Холоденко народила доньку від невідомого чоловіка, і навідріз відмовляється розповідати про його особистість. Пліткують, що це відомий психолог Карпачов, але Холоденко не підтверджує цієї інформації, і навіть сміється. Усі здогадки шанувальників марні і можливо тому, що її обранець, як і обранець Мейхер – не публічна людина і можливо вельми впливова.

Схожі статті